reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam rankiem...
cos nie moge spac ... Joe siadzial na kompie do 5 tej rano,bo studiuje i musial prace domowa robic.... a teraz ja bede pokutowac do wyjscia do pracy :laugh2:...
Vonko-trzymam ogromne kciukasy.... bedzie dobrze...

reklama
A tak wogóle to właśnie wróciłam od mojej ukochanej fryzjerki:-) zrobiła mnie na "bóstwo" w ramach odsresowywania.:laugh2: :laugh2:

ja tez sie wybieram do fryzjera juz od parenastu tygodni..... ale czekam az moje wlosy beda odpowiednio dlugie,bo chce je sciac i dac na peruki dla chorych na raka kobiet....

Vonko- moje wlosy sa zdrowe i ladne ( nie wychwalajac sie) i juz mam je dosc dlugie,wiec moge sie nimi troche podzielic,bo mi odrosna, a innej kobiecie moga na prawde pomoc.... wiadomo,ze ich nie wystarczy na cala peruke ale chociaz troche.... wymyslilam sobie,ze nie moge sobie pozwolic na wsparcie pieniezne,to moge w inny sposob... a smieszne w tej sytuacji jest to,ze postanowilam to sobie doslawnie kilka dni przed tym jak dowiedzialam sie o mojej mamie....

Vonko- to bylo w zeszlym roku jak wykryli u niej raka trzonu szyjki macicy... ale juz wszystko jest dobrze... wykryli bardzo wczesnie i dostala odpowiednie leczenie natychmiast,wiec jest dobrze teraz... musi tylko byc pod stala opieka lekarska przez najblizsze kilka lat....
a ty,jak sie czujesz przed wizyta?

Ewo ciesze się ze juz dobrze:tak: Wczesne wykrycie jest bardzo ważne.
A ja. No cóz ...chyba udaję twardziela. Nie mam innego wyjscia :tak:

reklama
....własnie wyciągnłam teczkę z naszymi wszystkimi badaniami. Musze je poukładać chronologicznie żeby pan dr mógł sie z tym zapoznac.....
Cudów sie nie spodziewam ale mam przynajmniej poczucie że cos robię.

Do góry