reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Vonko-trzymaj sie...
ja na chwilke znikne teraz i wroce za jakies 15 minut - musze wziac prysznic... ale bede z powrotem pa...

reklama
vonko, trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte! bedzie dobrze, :tak: na pewno:) i daj znac potem, jak było:-)
i jakie miłe odstresowanko u fryzjera, no prosze:)

Alek, gdzie Ty?
Ewa, ja tez podziwiam:tak:

buziaki dla wszystkich, mam duuuzo pracki dzisiaj! i głowka z brzucholem jeszcze troche pobolewa:sick:

Anusieńko Dziękuję. Zapisałam się do dr G. :confused: nie zasięgajac wcześniej zbyt wielu informacji nt lekarzy. Ale co mi tam. Co będzie to będzie i już. Za bardzo się chyba nie przejmę bo juz swoje przezyłam w Novomedice :wściekła/y: Zobaczymy. Dziekuję za cenne wskazówki ;-) zrobię tak jak mi radzisz :tak:

Dr Gr.:tak: też jest o.k. ( tylko ponoć małomówny:szok:) - to chyba sam szef !!!!

powodzenia i napisz koniecznie po powrocie.

reklama
Hej! Mnie już dzisiaj brzuch nie boli na szczęście. Może w końcu zajmę się doprowadzaniem mieszkania do porządku.

Vonko oczywiście kciuki trzymam, jak lekarz małomówny to wyciągać z niego informacje trzeba! Czekam na Ciebie, będę zaglądac co jakiś czas, czy czegoś nie napisałaś.:tak: A optymizmu to dużo tutaj od Was dostaję!:-)

Ewo teraz Ty cierpliwie czekasz na testowanie! Mam nadzieję, ze u Ciebie dwie kreseczki! :yes: A co do oddania włosów dla chorych na raka to rzeczywiście piękna sprawa! A gdzie się oddaje i jakiej muszą być długości?

Anusieńko ciekawe jak Ty odbierzesz "Rysia"?

Antilko jak u Ciebie?

Do góry