reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Najko troszkę odespałam:tak: Każdy miesiąc fajny, jeżeli niesie dobre skojarzenia.
Monysia może Aletka pomoże:confused:

reklama
Monysia witaj! Nie jestem niestety ekspertem od suwaczków, mąż mi pomagał i jakoś razem wstawiliśmy. Byłaś na wątku "jak wstawić suwaczek"? Tam jest wytłumaczone krok po kroku. Albo spytaj się staraczek na wątku głównym, tam na pewno znajdzie się ktoś kto będzie wiedział jak Ci pomóc!

Buuuu jutro muszę iść do pracy a wogóle mi się nie chce.Dobrze,że na 13 to chociaż się wyśpię;-) Nie mogę się już doczekać powrotu mojej pani doktor i Usg.

Antilko znam ten wieczornoniedzielny ból, a ja w poniedziałki mam na bardzo rano do pracy!:baffled: I bardzo się cieszę, że jutro nie muszę się zrywać i tak przez 2 tygodnie! :happy2:Ale Ty na krótko też wracasz o ile dobrze pamiętam! I dobrze, bo dbac o siebie i fasolkę trzeba! :tak:
A że usg się nie mozesz doczekac to wcale sie nie dziwię, to musi być piękne uczucie zobaczyć swoje maleństwo:-), choćby i jako kropeczkę na razie, ale już serduszko będzie słychać!:-)
A ja idę może poćwiczyć troszkę i do ciepłej kąpieli! Hej!

Arabello ogromne gratulacjony!!!

A ja dziś czuję się kiepskawo:-:)-( Boli mnie gardło i głowa (37,3). Zaraz wybieram się na zrobienie morfologii a przy okazji do jakiegoś magika;-);-) żeby mi lekarstewka przypisał:dry:. jak mnie wyśle na zwolnienie to nie będę oponować;-). a co:cool2:

U nas dzisiaj -22stopnie :cool2::elvis::cool2:. Straszliwie mnie mrozek wysmagał o poranku

Witam Was trzydziesteczki.
Życzę dobrego ostatkowego tygodnia – w czwartek objadamy się pączkami.

Najko nie wiem czy to będzie pierwsze dziecko 30stkowej mamy w tym wątku? Nie było mnie tu od początku i przyznam że nie przebrnęłam pierwszych stron. Na to pytanie chyba może odpowiedzieć Anusieńka – jego założycielka, która pomimo tego, że nie pisuje teraz zbyt często przyznała że nas poczytuje.

Vonko – termin na kwiecień jest faktycznie super, strzelaliśmy już na wcześniejsze terminy, ale udało się na kwiecień, co mnie bardzo cieszy. Po pierwsze wiosnę i lato spędzę z córeczką w domu. Poza tym u nas w zimie krucho z temperaturą w mieszkaniu, więc gdyby termin wypadł na mroźną zimę pewnie zbankrutowalibyśmy chcąc utrzymać 20 stopni w mieszkaniu i 24 stopnie do kąpania.
A remontem nie będę się zajmować, choć jak mam czasem patrzeć jak inni mi partolą to wolę zdać się na siebie, jednak teraz wdychanie farb nie jest dla mnie najlepsze więc biorę do tego fachowca.

Antilo – do kwietnia już faktycznie bliziutko, odliczam każdy dzień i jak przyjdzie co do czego na pewno dam Wam znać.

Sensi - w jakich to mroźnych rejonach naszego kraju żyjesz – u nas na Śląsku raptem parę stopni poniżej zera. Trzymaj się ciepło nie daj się chorobie, a na L4 nie oponuj – w końcu zdrowie ważniejsze a w ciąży płacą 100%.

Pozdrowienia dla wszystkich

Sensi oby ta tylko jakaś lekka infekcja była.A zwolnienie jak będą dawać, to bierz szczególnie, że taki mróz u was:tak:
Lastrada ja też kiedyś myślałam o dzieciątku kwietniowo- majowym, a wyszedł październik:-D :-D :-D za to waga a ja uwielbiam wagi:happy:

Witam wszystkie 30tki :-)

Sensi - na bank dostaniesz zwolnienie, nie żałuj sobie :cool2: Jestem aktualnie pod Łodzią i tutaj właśnie niedawno padał deszcz...
Ale jak na pójdziesz na zwolnienie, to Cię tu braknie na forum, prawda?

Antila, Arabela - jak sie czujecie mamuski?

Vonka - to jutro do specjalisty? Pewnie słaba przyjemność, ale trzymam kciuki by szybciutko pomogli.

Majeczko, Ewa-Krystyna - co u Was?

Mnie coś cieknie za przeproszeniem z nosa, biorę witaminę C i syrop z cebuli. I kurcze miałam kilka dni opryszczkę wargową, mam nadzieję, że nie szkodzi fasolkom?
Mam malutką anemię, mama mnie buraczkami faszeruje :-)

Cześć Carioca:-)
Na opryszczkach się nie znam , ale nie sądzę aby mogła zaszkodzić.Buraczki w jakiej postaci wcinasz podobno najskuteczniejszy barszczyk kiszony. U mnie dziś świeci słonko i jest 0 stopni. Czuję się nieźle tylko straszny leń mnie ogarnął najbardziej to do pracy nie chce mi się iść:-D Czekam na jakieś pierwsze mdłości, ale narazie nic
Sensi no właśnie ty masz net tylko w pracy:confused:

reklama
Witajcie! Miło było pospać! Chociaż @ mnie męczy oczywiście, ale już niedługo, mam nadzieję. Wydłużyłam sobie suwaczek, chociaz z tymi moimi cyklami ostatnio to nic nie wiadomo, poprzedni 22 dni, ten 34, może Castagnus mi to ureguluje trochę i te sensacje przed @ przejdą! I na usg się zapisałam, ale termin dopiero na 1 marca, nie wiem czy to dobrze, że prawdopodobnie po owulacji?:confused:

Sensi biegusiem do doktorka i odpoczywaj na zwolnieniu! Ale szkoda rzeczywiście, bo Ty w domu nie masz internetu.:-( A co do mrozu to może Ty jesteś z okolic Suwałk? W Lublinie teraz -2 stopnie.

Lastrado fajnie z tym kwietniem wyszło rzeczywiście i od razu na spacerki można bez kłopotu, bo ciepło.:-)

Carioca Ty też jakieś przeziębienie złapałaś? No ale jak jesteś u mamy to ona już Cię podkuruje!:-) A co postanowiliście w sprawie ślubu?W lipcu, jak w pierwszej wersji?

Antila Ty nie wywołuj tych mdłości!:-) Po co Ci one?:-D Niech Ci pracka szybko minie!

Do góry