reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Arabello - ogromne gratulacje - 2 kreseczki widać bardzo wyraźnie. Bólami się nie przejmuj , wszystko będzie OK, mnie na początku bolało jakbym miała dostać mega @.

U mnie wszystko OK Vonko. Moja dziewczynka rośnie i daje mamie małe kuksańce. Czasem z nią rozmawiam na co mój M patrzy bardzo podejrzliwie;-). Ogólnie to oprócz zgagi nic mi nie dokucza. Czuję się świetnie, chodzę do pracy, robimy zakupy dla małej i chcę jeszcze pomalować i gipsować ściany w 2 pokojach przed porodem (tzn malarz pomaluje). Czekam już z niecierpliwością moje kwietniowe spotkanie.

Pozdrawiam was wszystkie i cieszy mnie że coraz więcej 30-stek zafasolkowało :tak:. Życzę wam wszystkim tego.

reklama
czesc dziewczeta:)
jestem juz z powrotem:) niestety z negatywnym tesciorem:( ale co tam, nie dam sie zlym humorom!
wypoczelam sobie i to najwazniejsze! poogladalam piekne widoczki, pozjezdzaalm na pupie na szlakach - bo tak bylo slisko!! i najbardziej to mnie ręce bolą od trzymania sie poreczy na szlakach - trzeba bylo sie tryzmac, zeby nie zjechac bez kontroli :-Dbylo super, szkoda, ze tak krotko, ale zawsze to jakas odskocznia od tej szarej rzeczywistosci!

Arabello, wielkie gratulacje,
dbaj o siebie i maluszka!

pozdrawiam was wszystkie cieplo!

Arabello to jeszcze i ja się przyłączę do Twoich radosnych chwil:-)

Wielkiego gratulasa Ci składam :-D:-D:-D
Najeczko ściskam Cię bardzo mocno i niemarw się. Wkońcu się uda, zobaczysz:tak:
Jaguś staraj się niemyśleć o testowankach. Wiem, że to trudno yak poprostu zapomnieć o tym choćby na chwilkę, ąle postaraj sie. Może jak przestanie tak u Was sypać to na mały spacerek się wybierzecie?:rolleyes::wink:

Dzisiaj w końcu i do nas dotarła zima:cool2:. Wczoraj wybrałam się z moim M, na trase (dostał zlecenie z pracy) i w sumie przejechaliśmy ponad 800km:surprised:
Warunki były fatalne, a dotego wszystkiego zepsół nam się samochód. Całe szczęście w tym nieszczęściu, że udało nam się dorwać jakiegoś mechanika. To był na prawde mały cód, bo jak auto się zepsóło, było już po 21. Do domu dotarliśmy po 1-wszej w nocy.

Pozdrawiam wszystkie 30-tki i buziaczki dla Was

Cześć!
U mnie tempka spadła, więc @ przyjdzie jutro pewnie, ale może przez te wierszyki i niemiłe słowa tak się teraz ociąga, a ja już wymęczona maksymalnie tymi objawami jestem, to już ponad tydzień. Nadzieja jakaś mała była, więc wiadomo, że i trochę smutku jest, ale widocznie lepszy czas będzie dla fasoleczki! :yes:A listopada kiedyś nie lubiłam, ale odkąd nasza miłość rozkwitła w listopadzie właśnie, to uważam, że to bardzo fajny miesiąc!:-)

Monik to mieliście przeboje wczoraj!:huh:Uda się nam wszystkim w końcu!:tak:

Kajda świetnie, że odpoczęłaś i że się jednokreskowym teściorom nie dajesz!:-)

Jaguś my tutaj się cierpliwości ciągle uczymy! Ale może u Ciebie szczęście szybciej przyjdzie! Tego Ci mocno życzę!:tak:

Lastrada super, że się świetnie czujesz, a do kwietnia to już tak niedaleko!:shocked2:I to chyba będzie pierwsze dzieciątko mamusi z nas 30stek?! A może sie mylę?:confused:

Niedzielne dzielne pozdrowienia!:-)

U mnie wszystko OK Vonko. Moja dziewczynka rośnie i daje mamie małe kuksańce. Czasem z nią rozmawiam na co mój M patrzy bardzo podejrzliwie;-). Ogólnie to oprócz zgagi nic mi nie dokucza. Czuję się świetnie, chodzę do pracy, robimy zakupy dla małej i chcę jeszcze pomalować i gipsować ściany w 2 pokojach przed porodem (tzn malarz pomaluje). Czekam już z niecierpliwością moje kwietniowe spotkanie.
Lastrado ciesze się bardzo że czujesz się świetnie :happy: :happy:
Kurcze kwiecień ....to juz tak bliziutko :tak: :tak: musze przyznać że fajnie się "wstrzeliliście" z taki wiosenny termin :laugh2: :laugh2:
Cudnie. Niechaj sie fachowcy szybko uwijają z tymi ścianami:tak: :tak: a Ty sie przypadkiem nie angażuj osobiście w żadne prace z tym związane.:cool2: Pozdrawiam Cię cieplutko.

No ale za mnie gapa!!!! Teraz dopiero doczytałam.

ARABELLO!!! GRATULUJĘ SERDECZNIE. cUDNA WIADOMOŚĆ, CUDNE KRESECZKI, WSZYSTKO WIDAĆ WYRAŻNIE!!!!

Cześć dziewczynki :-) Przed chwilą wyjechali od nas znajomi, byliśmy wczoraj w kinie a potem siedzieliśmy do późna i gadaliśmy, gadaliśmy....
Teraz czuję te zarwane godziny jestem śpiąca i chyba pójdę się na chwilkę zdrzemnąć:baffled:
Najeczko tzn poznaliście ze swoim ukochanym w listopadzie:confused:
Monik ojej ja nienawidzę jeździć samochodem, bo mam chorobę lokomocyjną
Jaguś testuj dalej:tak:
Vonko:happy:
Kajda wow jestem pod wrażeniem zwłaszcza, że warunki pogodowe w górach różne były
Lastrada do kwietnia już bliziutko znakomicie, że się dobrze czujesz:happy: Czekamy na wiosenną królewnę
Ściskam Was mocno:-)

Vonko :tak::-)! A ja już trzymam kciuki za Twoją wtorkową wizytę! Masz przygotowane wszystkie potrzebne wyniki badanek?

Antilko odespałaś? :blink:A my poznaliśmy sie trochę wcześniej, ale w listopadzie wszystko na dobre się rozwinęło i powiedzieliśmy sobie, że chcemy być razem. Piękny to był czas, chociaż listopadowy świat szary i ciemny!

reklama
Witam dziewczyny!!!!!
Nie mam już siły! :wściekła/y: Co mam zrobić żeby wstawić ten chol.... suwaczek???
Nie wiem co robie źle Dlaczego nic nmi się nie udaje wstawic?????

Do góry