reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam się z Wami piątkowo - wieczorowo.
Bardzo dziękuję za dobre słowa :-) co ja bym bez Was zrobiła?Pewnie bym się zasmuciła na śmierć:-( Bardzo się staram o odganiam doły jak tylko potrafię. Czasem, jak juz sił brakuje - biorę na przetrzymanie;-)

Antilko u mnie teraz tez się straszliwie rozpadało:szok: ale gdy byłam w pracy tak pięknie swieciło słonko:laugh2: normalnie miałam ochotę rzucic papierami i iśc na spacerek. Niestety nie udało mi się zamiaru wprowadzić w czyn ;-) A szkoda.
Dziękuję za zaproszenie na kawkę :happy: jak się kiedys spręże to napewno się spotkamy :tak: :tak: Ciesze się ze troszkę sobie poodpoczywasz. Nalezy Ci się i juz. Dbaj o siebie kochana.

Najeczko test pojedynczy ale @ nie ma, więc może jeszcze za wczesnie?? Bądż dobrej myśli:tak: :tak: :tak: a teraz masz ferie, wypoczywaj kochana i niczym się nie przejmuj.

Arabella a jak u Ciebie? :cool2: ?

Lastrado dzikuję:tak: Dam radę - muszę, bardzo chcę. Powiedz jak ty się czujesz? Co u Ciebie? Jak dzidziolek?

Jaguś:happy: Ciesz się że u Ciebie nastrój pozytywny:tak: Dziękuję za wsparcie. Dobry pomysł z tym psychologiem. Mnie tez by się przydała taka wizyta.:tak:

Sensi no pięknie:happy: kolejne okieneczko:happy: GRATULUJĘ TOBIE I DZIDZI.

Carioca a jak Ty się miewasz?

Alek Słonko, mnie tez sie tak czasami zdażało że "zaplanowałam"sobie przytulanko a mój M mi ten plan niechcący pokrzyzował.Jak się pózniej okazywało: zabrakło mu wyobrazni.:tak: :tak: Cóż, nerwy tu nic nie pomogą. Wiem co czujesz, ale mysle nie trzeba się tak bardzo przejmowac. Jestem pełna dobrych przeczuć co do Ciebie i Twoich starań. Będzie dobrze:happy:, tylko... spokojnie.:tak: A tak na marginesie - podobno....faceci tak naprawdę nigdy nie dorastają...oni tylko staja się coraz więksi...;-) i dlatego czasami musimy ich prowadzić za rączkę jak dzieci.

Ewo ciepełka życzę. Boziu jak tam u Ciebie mroźno!!!

Monik ściskam Cie mocno:happy:

Kajuniu buziaki dla Ciebie.:-D Może Twoja ciocia ma racje? Wypocznij, wycisz się troszeczkę, wszystko będzie dobrze. Ja sama zastanawiałam się nad takim rozwiązaniem żeby trochę "odpuścić" sobie BB i spróbować się tak nie nakręcać ( bo ja niestety nakręcam się baaaardzo)
Nie wiem jeszcze czy to zrobię, bo jak ja wytrzymam bez Was??? brrrrrr
Ale Tobie życzę spokoju, wiary , cierpliwości a przede wszystkim tego upragnionego marzenia w postaci fasolki. :happy:

Pozdrawiam wszystkie mamy, wszystkie staraczki . dobranoc.

reklama
Witajcie wieczorkiem :-)

Antilko
dziękuję:happy:, czuje się całkiem dobrze. Byłam dzisiaj nawet u mojej dr rodzinnej, bo alergia się już zaczeła. Niestety jak zimy niema to trzeba tabletki wcinać:baffled:. Tak kaszlałam, że aż mi się ścięgno w klatce piersiowej naderwało:eek::shocked2:. Terminu operacji jeszcze niemam. Prawdopodobnie będę wiedzieć 23 lutego, jak pójdę na wizyte kontrolną do mojego gina. Drógą dawkę szczepionki na WZW dostane 19-go. Przypuszczam, że odbędzie się to zaraz po świętach wielkanocnych. Tak więc wszystko zaczyna się przybliżać:tak:. Napewno dam wam znać.

Najeczko może jeszcze trzeba zaczekać dzień, dwa:blink: Wypoczywaj na feriach iładuj baterie:cool2::-D. Ja wiem, że do Ciebie i tak przyjdą te II :tak::laugh2:

Arabello odezwij się do nas:blink:. Jesteśmy z Tobą cokolwiek się dzieje.

Ewo te pobolewające jajniczki, to może dobry objaw:cool2: Trzymam z cały sił kciuki:-)

Buziaczki dla wszystkich 30-teczek :-D

Vonko niewolno się poddawać, żadnej z na tutaj oczekujących niewolno:happy:
Ja też tak robie jak Ty i niektóre rzeczy biore na przetrzymanie. To pomaga:tak:.

Jaguś jak pierwszy raz testujesz owu to masz rację, że trzeba wcześniej zacząć:tak:. Będzie dobrze:happy:

Witajcie Kochane 30!
Wreszcie udało mi się usiąść do komputera. Powera miałam dzisiaj cały dzień takiego, że chatę wyglancowałam i nawet poprałam firany i zasłony, poprasowałam trochę a teraz padam, bo od 3 w nocy nie mogłam spać.
Widać coś?
img5522xg4.jpg

Tak bardzo się cieszę, ale jednocześnie martwię, bo cały czas pobolewa mnie podbrzusze i naczytałam się ostatnio tyle smutnych historii na BB.
W każdym razie na dzień dzisiejszy przesyłam:
^^^^^^^^^^^^^^^^^^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
####################
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Najka, jak nie ma @ to jeszcze jest nadzieja! I udanego wypoczynku!

Ewo, Ty następna?

Buziaki dla Mamusiek i staraczek

Arabello to ja pierwsza BARDZO BARDZO CI GRATULUJĘ!!!:happy: :-) :happy:

Jeśli jakieś obawy masz to pędź do doktorka jutro, ale będzie dobrze, tylko dbaj o siebie! Dziękuję za fluidki, przydadzą się bardzo!:-)

Najko, Jaguś, dziękuję za słowa otuchy.
Chodzę cały dzień z teścikiem w kieszeni o oglądam go co 5 minut!

Jak to miło! Więc dalej krążą wiruski ciążowe na 30-stkach! :-)
Arabello ale jak Ty od 3 w nocy na nogach to szybciutko i grzecznie do łózeczka, bo teraz dbac o siebie trzeba bardziej podwójna mamusiu!:yes:

Antilko to do usg jeszcze sporo czasu, ale za to dużo już wtedy zobaczysz! :tak:

Vonko dzielna:tak:! dzięki za ciepłe słowa! Za te trudy to będzie potem dużo szczęścia, zobaczysz!

Jaguś my sie relaksujemy z mężem. To znaczy leżakujemy, bo ja jak pisałam wyżej w stanie marnym, a on przeziębiony:no:. To już niedługo Wasze miłe staranka!

Monik dziękuję!:-) Bardzo budująca jest Twoja wiara! Dobrze, że u Ciebie coraz bliżej do działań konkretnych, a potem to już z górki będzie!:tak:

Miłej nocki!

ARABELLO OGROMNIASTE GRATULACJE !!!!
Widać dokładnie dwie kreseczki:tak:Bólem brzuszka nie przejmuj się nic, mnie też boli i doktor powiedziała, że tak ma być. Trzeba brać No-Spę i się nie martwić:-) Z lekarzem jednak zawsze warto się skonsultować

reklama
Oj,Oj wczoraj ostatnia, dzisiaj pierwsza;-) Gdzie jesteście kochane 30:confused:
Arabello nadal masz takiego powera:-)
Najko zaczęłaś błogie "nicnierobienie".Jak brzuszek:confused:
Ewo sprężaj się miejsce w październikówkach czeka:tak: :-)
Jaguś daj znać jak testy owu wyszły.
Monik duża buźka:happy:
Carioca mamusiu nadal masz nudności:confused: U mnie ciągle nic oprócz bólu podbrzusza:baffled:
Vonko opoczywaj skarbie i zbieraj siły na nowy cykl, może ostatni:tak:

Do góry