reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dzień dobry! Ja tylko szybciutko przed pracą. Niestety, test negatywny, już mam trochę dosyć, chciałabym w jedną albo drugą stronę.
Arabella może Ty za to?
Więcej po pracy.
Dobrego dnia!:-)

reklama
dzięki dziewczyny :-)

dzięki za to co napisałyście :-) podniosło mnie to na duchu :-)
wiem jedno...nie poddam się :happy:
moja ciotka (wspominałam o niej na 30 - tkach) urodziła pierwsze dziecko w wieku 38 lat :tak: a więc ona zakazała mi wejść na BB :baffled: conajmniej przez tydzień :zawstydzona/y: powiedziała że mam się odstresować, nie myśleć o dziecku :cool2:
narazie tak ....żeby uwolnić myśli

dziewczyny chyba faktycznie coś w tym jest :-) wrócę do Was tak szybko jak będzie to możliwe :tak: nie bądźcie na mnie złe, ale ja będę za Wami tęsknić :-( :-( :-( buuu już tęsknię :-(

do napisania....................

No to odpoczywaj, ale nie zapomnij o seksowaniu ;-)

Dzień Dobry:-)
Najeczko tulę Cię, nie martw się za bardzo
Arabello a u Ciebie jak:confused:
Sensi w którym tygodniu miałaś pierwsze usg:confused:
Twoja wiara w cud krucha Vonko co też opowiadasz:no: Jesteś silną kobietą i wszystko Ci się uda.Teraz czekamy na wieści z kliniki:tak: :-)
Jaguś czyli nie było tak źle;-) Masz całą serię wizyt u psychologa:confused:
Carioca ja też mam wolne, co prawda nie l4 tylko urlop za nadpracowane godziny.Bardzo mi się to podoba;-)Wczoraj połaziłam po sklepach, byłam w taniej aptece i kupiłam sobie witaminki dla ciężarnych o 22zł taniej:-D
Pozdrawiam wszystke 30( nie będę wymieniać osobno, aby przypadkiem kogoś nie pominąć)

Antilo pierwsze usg.dla potwierdzenia ciąży miałam 3 dni po terminie @,ale wtedy jeszcze nic nie można było zobaczyć (jedynie pogrubione endometrium) Pani gin w opisie usg napisała :"gravitas recens?" czyli "ciąża świeża?". Kolejne usg:7 tygodni 2 dni (maluszek miał 12 mmi serduszko):happy::happy:. A kolejne-dopiero w połowie ciąży :tak: (nie robiłam badań genetycznych)

Najeczko przykro mi..ściskam Cię mocno!!

Kochane muszę się Wam wyżalić, bo ma wrażenie że za chwilę serce mi pęknie..wczoraj mój mąż poszedł sobie na cały wieczór z kolegami z pracy na piwko, normalnie absolutnie nie miałabym nic przeciwko, ale wczoraj był wieczór na starania, z powtórką dzisiaj rano..mąż wrócił bardzo późno, dzisiaj ledwo wstał..ze staranek nici..jest mi tak strasznie przykro!!:-( :-( :-( po co ten lekarz?? te prochy?? chyba powoli sobie odpuszczę już to wszystko..siedzę w pracy i ryczę..nie mogę się po prostu powstrzymać..

Sensi nie wiem..bo chyba najbardziej przykro mi z tego powodu, że on w ogóle się tym nie przejął..:-( :-( :-(

reklama
Alek wierzę... ja kiedy śpisałam,że dokładnie wiem, kiedy doszło do zafasolkowania i wtedy właśnie musiłam obudzić i niemal zgwałcić mężulka:baffled:. Bo tak jest zawsze.Te chłopy-mimo, że im się mówi,że kobieta nie jest w każdej chwili gotowa do rozpłodu;-) myślą, że parenaście godzin nie robi róznicy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Do góry