reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Sensi- dokladnie sie z toba zgdodze... dla mojego Joe to jakas abstrakcja - a nieby ma scisly umysl ?! ostatnio stwierdzil,ze inni to nawet o tym nie mysla i juz maja fasolke,a u nas ja sie zamartwiam i mierze tempke itp itd.... po prostu taki ich urok.....
Alek- glowa do gory i sprobuj po pracy....
Najko- przykro mi ale jeszcze nc nie przesadzone.... przeczekajny weekend i znowu w poniedzialek.... dobrze cie rozumiem ja tez zawsze chce aby @ albo przyszla w terminie albo sie okazalo,ze sie pozegnamy na troche... najgorszy jest ten czas niepewnosci....
Arabello- tez czekamy....
dzisiaj chyba tez miala wagnies i kajda testowac....
Kajuniu- wez sobie troszke czasu na odpoczynek od staran za rada cioci,bo ona na pewno wie co mowi.... ciesze sie,ze tu dziewczyny cie troche wspomogly duchowo i mam nadzieje,ze mialy racje....

a tak w ogole to sie witam ze wszystkimi 30-tkami ... i wreszcie mamy prawie weekend ... hurra....

reklama
coś pusto tu dzisiaj i Arabella się nie odezwała:confused:

Żegnam się z Wami do poniedziałku. Życzę przyjemnego weekendowego wypoczynku, staraczkom wystarania;-), mamusiom zdrówka:happy:.Buziaczki.

Witajcie!
Pocieszające w dniu dzisiejszym jest to, że mam dwa tygonie wolnego!:-)

Sensi miłego weekendu! Gratulacje dla Ciebie i dzieciaczka rozpoczęcia nowego miesiąca!

Arabello ślij wieści!

Jaguś ciesze sie, że lepiej się czujesz!:tak: A testy owu to już chyba niedługo w użyciu będą?

Antilko a Ty wypoczywasz! Bardzo dobrze!:-) Staram sie nie martwić, ale jestem w jakimś kiepskim stanie fizycznym i psychicznym. Brzuch i piersi mnie bolą, no i rozdrażniona jakaś jestem, coś rozluźniającego muszę sobie wymyślić...

Aluś rzeczywiście bardzo przykra sytuacja. Ale porozmawiaj z mężem szczerze i spróbujcie wieczorem się poprzytulać. Trzymam kciuki za rozmowę i przytulanko! :tak:

Ewo te ostatnie dni niepewności bardzo męczące. Ale mam nadzieję, że u Ciebie będą szybciutko piękne II! Miłego weekendowania!

Pozdrawiam wszystkie 30-stki!

Antilo - jestem spóźniona jak nasza kolej - wybacz, ale piszecie tak szybko i tak dużo, a ja mam coraz mniej czasu na BB, że opuściłam fakt Twoich II kreseczek.

Tak więc nadrabiając zaległości - gratuluję serdecznie i życzę spokojnych i pełnych radości 9 miesięcy.

Pozdrowienia dla wszystkich 30 - stek .
Vonko - nie daj się złemu nastrojowi - 3mam kciuki.

reklama
Lastrado serdecznie dziękuję:-)
Najko no to dziwne może @ jednak nie przyjdzie i będą II:confused: Udanych ferii życzę,koniec zamartwiania się tylko błogi relaks;-) :-)
Aluś postaraj się nie złościć na męża na pewno nie chciał Ci sprawić przykrości.Pewne sprawy dla mężczyzn po prostu są abstrakcją:cool2:
Sensi dzięki ja mam iść na usg po powrocie mojej dr z urlopu około 26.02. to będzie 8 tydzień.Gratuluję Wam czwartego okienka:-)
Vonko odpędź od siebie ten ponury nastrój i przyjeżdżaj do mnie na kawkę:tak:
Arabello i co??????
Ewuś a u mnie deszcz pada, już wolałabym chyba ten mróz:baffled:
Monik jak się czujesz, kiedy ma być ten zabieg?

Do góry