Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
Sensi- dokladnie sie z toba zgdodze... dla mojego Joe to jakas abstrakcja - a nieby ma scisly umysl ?! ostatnio stwierdzil,ze inni to nawet o tym nie mysla i juz maja fasolke,a u nas ja sie zamartwiam i mierze tempke itp itd.... po prostu taki ich urok.....
Alek- glowa do gory i sprobuj po pracy....
Najko- przykro mi ale jeszcze nc nie przesadzone.... przeczekajny weekend i znowu w poniedzialek.... dobrze cie rozumiem ja tez zawsze chce aby @ albo przyszla w terminie albo sie okazalo,ze sie pozegnamy na troche... najgorszy jest ten czas niepewnosci....
Arabello- tez czekamy....
dzisiaj chyba tez miala wagnies i kajda testowac....
Kajuniu- wez sobie troszke czasu na odpoczynek od staran za rada cioci,bo ona na pewno wie co mowi.... ciesze sie,ze tu dziewczyny cie troche wspomogly duchowo i mam nadzieje,ze mialy racje....
a tak w ogole to sie witam ze wszystkimi 30-tkami ... i wreszcie mamy prawie weekend ... hurra....
Alek- glowa do gory i sprobuj po pracy....
Najko- przykro mi ale jeszcze nc nie przesadzone.... przeczekajny weekend i znowu w poniedzialek.... dobrze cie rozumiem ja tez zawsze chce aby @ albo przyszla w terminie albo sie okazalo,ze sie pozegnamy na troche... najgorszy jest ten czas niepewnosci....
Arabello- tez czekamy....
dzisiaj chyba tez miala wagnies i kajda testowac....
Kajuniu- wez sobie troszke czasu na odpoczynek od staran za rada cioci,bo ona na pewno wie co mowi.... ciesze sie,ze tu dziewczyny cie troche wspomogly duchowo i mam nadzieje,ze mialy racje....
a tak w ogole to sie witam ze wszystkimi 30-tkami ... i wreszcie mamy prawie weekend ... hurra....