Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Hej 30-stki!
Dziękuję Wam Wszystkim za trzymanie kciuków!
Arabello :-)
Vonko czemu się nie odzywasz?
Madziujko dzięki za kibicowanie nam, ja za Ciebie też kciuki trzymam i zaglądam na wątek główny.:-)
Carioca będzie dobrze,ale lekarza wypytaj!
Kajuniu trzymaj sie dzielnie! Wierzę, że ten lekarz Ci pomoże!
Ewo wiec Ty za tydzień!:-) Spokój zachować piszesz... - staram się!:-) A kłucie jajników też mam co jakiś czas w tym cyklu, ale teraz to bardziej ten ból brzucha mnie męczy, jak dobrze, ze jeszcze tylko jutro do pracy, a potem 2 tygodnie wolnego! Herbatki też lubię, najbardziej czarne i zielone, bo czerwone to niezbyt.
Antilko jak fajnie, że masz dobre samopoczucie! Jesteś już mamą:-), niesamowite, no nie?
Newfie Monik Nicoya Sensi Alek i inne 30stki :-) :-) :-)
Dziękuję Wam Wszystkim za trzymanie kciuków!
Arabello :-)
Vonko czemu się nie odzywasz?
Madziujko dzięki za kibicowanie nam, ja za Ciebie też kciuki trzymam i zaglądam na wątek główny.:-)
Carioca będzie dobrze,ale lekarza wypytaj!
Kajuniu trzymaj sie dzielnie! Wierzę, że ten lekarz Ci pomoże!
Ewo wiec Ty za tydzień!:-) Spokój zachować piszesz... - staram się!:-) A kłucie jajników też mam co jakiś czas w tym cyklu, ale teraz to bardziej ten ból brzucha mnie męczy, jak dobrze, ze jeszcze tylko jutro do pracy, a potem 2 tygodnie wolnego! Herbatki też lubię, najbardziej czarne i zielone, bo czerwone to niezbyt.
Antilko jak fajnie, że masz dobre samopoczucie! Jesteś już mamą:-), niesamowite, no nie?
Newfie Monik Nicoya Sensi Alek i inne 30stki :-) :-) :-)