reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Majeczko, dobrze postawiona diagnoza to połowa sukcesu!!! przykro mi ze tak to wygląda, ale pamietaj ze zza najczarniejszej chmury wyjrzy słońce. co więcej ono tam świeci tylko my nie widzimy!!! a cuda sie zdarzają (np naszej Mihir ).
teraz bedziecie mieli czas tylko dla siebie, ważne ze macie waszą miłośc, a ona przetrwa wszytsko!!! dzieciątko przyjdzie w najmniej spodziewanym momencie!!! :-* :-*
zostań z nami!

reklama
Dziewczynki oczywiscie z e z wami zostane... tylko wam moge wszytsko powiedziec i wiem ze zawsze moge liczyc na zrozumienie...teraz kiedy ze starn nici wezme sie za siebie ...Wreszcie sie porzadnie poodchydzam i ostro pocwicze... Do tej pory caly czas myslalam ze ostra dieta czy forsownymi cwiczeniami moglabym zaszkodzic dzidzi..

Gdzies przeczytalam ze ,, kiedy Bog zamyka drzwi, otwiera okno,,... Mam nadzieje ze przez to okno wpadnie do mnie jakies szczescie...

Majeczko widzę nowy napis u Ciebie - na pewno Bóg otworzył okno na oścież - po chwilach ciężkich musi przyjść ukojenie - tak jest stworzony świat więc teraz czekamy na same dobre wieści od Ciebie :-* :-* :-*

nie mam wyjcia poczekam...Dobrze ze mam was...Ale zastanawiam sie czy ne zapytac mojego gina o HSG.. Bo po operacji meza moze sie nagle okazac ze cos jeste nie tak z moim endometrium albo ze mam niedrozne jajniki i znowu czekanie... Czy nie lepiej poddac sie temu i miec pewnosc??????? Juz sama nie wiem co robic...

Majeczko-maleńka, bądź dzielna..dla Waszego przyszłego maluszka, na pewno się pojawi. Jeśli mogę coś radzic..wykorzystaj ten czas leczenia mężusia..wykorzystaj dla siebie i na sprawdzeniu siebie, wyklucz wszystko.Nie czekaj..Zrób sobie wszystkie badania..patrz na swoj organizm, badaj cykle, temperaturke, moniktoruj..Tak abyś miała pełny obraz. Jesli coś jest nie tak. Od razu interweniuj. Tak na spokojnie..Na pewno to nie zaszkodzi, na pewno zaowocuje. Bądź dzielna..oboje z mężem bądźcie, wspierajcie sie oboje. Wspólnymi siłami (i z pomocą dziewczynek z bb) osiągniecie sukces..A nagrodą bedzie kochane,zdrowe dzidzi.Bardzo Ci tego życzę.

Kasiu_2005 to nie takie proste... Bo ja zyje w UK a moj gin jest w Polsce.. Owulacje mam - jak malo kto czuje ja bardzo dokladnie... tempki nie mierze bo mnie to za bardzo stresuje... jedyne co to @ czasem dziwne wygladajace na b. wczesne poronienia.. Ale teraz juz wiem dlaczego -pewnie do zaplodnienia dochodzi ale organizm pozbywa sie zaplodnionej komorki bo plemnieki sa patologiczne - wiec zgodnie z biologia nastepuje b. wczesne poronienie.. tak przynajmniej mi sie wydaje a lekarz powiedzilal ze to mozliwe. A poza tym prolaktyne mam pod kontrola a progesteronik ladny jak nigdy... Laparo mialam 2002 wiec samam nie wiem.. Moze jednak powinnam powtorzyc sparawdzanie droznosci w koncu chlamydia mogla zrobic swoje... Sama nie wiem... Kwiecien nam juz przepadnie ale moze w maju sie uda...

Majeczko ja też uważam, że powinnaś w tym czasie poobserwować siebie wiem, że z monitoringiem będzie kiepsko, ale po pierwsze pytaj nas po drugie - dziewczyny - pełna mobilizacja przesyłajcie tutaj linki dla Majeczki lwszelakie, gdzie można zadać pytanie do eksperta. Zobaczysz wspólnymi siłami i pokonamy żylaki i chlamydie i będzie dobrze. Ja czasem korzystam z tego

http://*spam*/

Ja też mimo, że na razie nie staram się to idę we wtorek do gina, aby wyznaczyć termin laparo - nie chcę później tracić czasu.

Majeczko wszystko się ułoży zobaczysz :)

Dobra - teraz pozostałe trzydziestki - do raportu Anuś, Lapisek, Kindzia, Kajda, Diablica, Monika co u Was słychac???? Hallo

Majeczko...przytulam Cię mocno kochana :-* :-* :-*

Trzydziestki nie poddawać mi tu się !!! ;)

reklama
Do góry