reklama
Aga_Mazury
Wrześniowe mamy'06
Witam
Mam 33 lata i jestem pierwszy raz w ciąży i jeszcze do tego będę miała bliźnięta
Od wczoraj leżę w domu bo mam problemy z szyjką macicy i z nudów znalazłam to forum pozdrawiam mamuśki po 30-stce
Mam 33 lata i jestem pierwszy raz w ciąży i jeszcze do tego będę miała bliźnięta
Od wczoraj leżę w domu bo mam problemy z szyjką macicy i z nudów znalazłam to forum pozdrawiam mamuśki po 30-stce
anusieńka
Fanka BB :)
witaj Aga nasze grono po 30-stce coraz bardziej sie powiękasza.
czy możesz nam opisać coś o sobie więcej jesli chodzi o Twoją walkę o dzidziusia. Czy taka jednorazowa podwójna wpadka czy jednak dłuzej sie staraliscie? My tu wszystkie co miesiac wypatrujemy objawów - jedne dłuzej od kilku lat inne krócej .........i takie pozytywne wiadomosci nas podnosza na duchu - jak Twoja lub Rosomak
A szyjką sie nei martw - odpoczywaj , leż - niech rodzinka sprzata!!!!
Oczywiście GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czy możesz nam opisać coś o sobie więcej jesli chodzi o Twoją walkę o dzidziusia. Czy taka jednorazowa podwójna wpadka czy jednak dłuzej sie staraliscie? My tu wszystkie co miesiac wypatrujemy objawów - jedne dłuzej od kilku lat inne krócej .........i takie pozytywne wiadomosci nas podnosza na duchu - jak Twoja lub Rosomak
A szyjką sie nei martw - odpoczywaj , leż - niech rodzinka sprzata!!!!
Oczywiście GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
Aga_Mazury, ja co prawda nie z trzydziestek ale witam cie ciepło i tez jestem ciekawa jak to wyszło ze zaszłąś i że bliźnięta
no i gratuluje!!!
no i gratuluje!!!
misiamisia
Początkująca w BB
Witajcie dziewczyny!!! Przepraszam, że odrazu zacznę od problemu ale mam nadzieję, że mi pomożecie. Zaczęliśmy z mężem starać się o dzidziusia. Co zrobić aby po stosunku sperma nie wylatywała. próbowałam z nogami do góry...ale nic nie pomaga...
Elżbietka
mother of two sons&angel
misu, moim zdanie co trzeba to zostanie . moze niech zaraz po nie wychodzi z ciebie, poleżcie tak w uścisku. a pod pupę moze poduszke połóż?
albo inna pozycje?
albo inna pozycje?
anusieńka
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,5941.0.html = misia ru jest cały wątek na temat techniki
A Ty też 30-stka??????????
A Ty też 30-stka??????????
reklama
anusieńka
http://forum.starania.pl/viewtopic.php?t=248 - jeżeli Elzbietka pozwoli !!!!! i nie wykasuje !!!!