reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie!
Ja się cieszę, bo w końcu mi tempka skoczyła do 36,8. Myśle, że OK, byle się utrzymała!
Sensi pierwszy filmik niestety zatrzymuje mi sie w połowie i nie idzie dalej. Drugi obejrzałam i oczywiście popłakałam sobie.

Monik świetnie, ze @ przyszła i że lepiej sie czujesz! Dzielna jesteś, naprawdę!:tak:

Ewa ! W końcu się pojawiłaś! Dzięki za odpowiedź w sprawie Materny. Też skłaniam sie do tego, że nie ma co przesadzać i chyba lepiej po prostu sie odżywiać.

Witam Cię Newfie! Teraz będzie dobrze! I wielkie gratulacje!:-)
A te Twoje miśki wielkie i pewnie bym respekt z domieszką obawy do nich czuła, gdyby były w pobliżu!:-D

Antilko czyli teścik w sobotę, kciuki trzymam już!:yes:

Aluś, Vonko, Carioca i inne 30-stki ściskam!

reklama
wpadlam tylko doslownie na minutke,wiec witam wszystkie a wroce dopiero u mnie wieczorkiem....
Najka-
ta aptekarka dodala,ze w ciazy jest inne zapotrzebowanie na witaminy i one sa wlasnie odpowiednio dobrane w Maternie,tak wiec nie powinno sie niepotrzebnie jej zarzywac... mnie tak poradzily dziewczyny na forum kanadyjskim i w aptece spotkalam polska aptekarke wiec jej sie dokladnie wypytalam...

pa

A ja zaraz jadę na pierwszą wizytę do nowego gina, baaardzo jestem ciekawa co mi powie :baffled:
Najka, dzięki za słowa otuchy :-), gdyby teraz sięnie udało, nie wiem czy próbowałabym jeszcze raz :confused:

Trzymajcie się!

Arabella - w końcu sie uda, prowadzisz gdzieś wykresik w necie czy na karteczce dla siebie? Bo bysmy Ci pokibicowały. Ja mam ciążową tempe w granicach 36,8 - 37,1.]

Carioca77, nie prowadzę wykresiku ani w necie ani na kartce. Misiunia budzi mi się w nocy o różnych porach (np. dzisiaj o 1:30 i potem jeszcze kilka razy) więc nie dam rady. Tak sobie czasami mierzę wieczorem, ale to bez sensu. Czekam na przyszły tydzień. Albo dieta kopenhaska albo rarytaski dla dzidzi. Pewnie to pierwsze:baffled:

Carioca niestety zdarza mi się mieć nieregularne cykle:-(
Najko dzięki za kciuki:happy:
Sensi strasznie się wzruszyłam.Niestety tak ten świat jest poukładany.Jedne kobiety marzą o dziecku inne są przerażone perspektywą macierzyństwa:no:

Czesc wszystkim

Poczytałam troszkę ale zaraz chyba padnę:-( Dobrze za jutro piatek:tak:
Widziałam slicznie Nowofunlandy:-) Newfie są fantastyczne!! A tak wogóle to witam Cię serdecznie:-) i trzymam kciuki:-)
Antilko ja tez czekam na Twój teścik. Kochana, proszę Cię, rozwiąż że ten worek z fasolkami:laugh2: :laugh2: :laugh2:
Carioca wyczytałam że mdłości lekko ustępują? Bardzo się cieszę:happy: Co do tych drugich dolegliwości to ja tez słyszałam że szklaneczka wody z cytryną na "dzieńdobry" baaardzo pomaga:cool2:
Arabella no tak w tej sytuacji trudno mierzyć tempkę o stałej porze. A co do pomysłu z dietą kopenhaską - odradzam. Ta dieta jest zbyt winiszczająca (jak na mój gust) a juz szczególnie dla kogoś kto planuje dzidzię. Buziaki.;-)
Sensi lubię Cię czytać. W każdym Twoim zdaniu wyczuwam dobrą energię:happy: Ciesze się z Twojego świetnego samoppoczucia.

witajcie:-)
w imieniu mojego zająca bardzo dziekuję za komplementy:-D

Antilko to ja juz trzymam kciuki za sobotnie II:tak: a co do zająca, to nasz jest bardzo udomowiony:-D biega sobie po domu, wskakuje na kanapę, leży i podstawia łepek do głaskania:tak: a jak wracamy do domu to biega po klatce wyraźnie ucieszony:-D

Carioca to jak..?? czekamy z mordem na marzannie??:-D niech sobie Antilka jeszcze pojeździ troszkę;-) :-D :-D :-D

Newfie witam ciepło:-) jak po wizycie u gina? a psiaki superowe:tak:

Majeczko cieszę się, że pojawiło się światełko w tunelu:-) mocno mocno trzymam kciuki!! i wierzę, że się uda:tak:

Najeczko, Kajda, Anusia, Sensi, Vonka uściski!:-)

Moniś ogromny buziak dla Ciebie!!!:-)

Kobitki..ja jutro do gina z rana..ciekawe co wyhodowałam na tym clo? i jestem też ciekawa moich wyników, bo statnio sporo badań zrobiłam, no cóż..jutro czeka mnie ciężki poranek..trzymajcie kciuki proszę..

miłego wieczorku 30-stki:-)

Aluś jasne, że kciuki będę trzymać:tak: :tak: :tak:
A co do Marzanny to proszę odroczcie wyrok o dwa tygodnie:-D
Carioca proszę o litość dla Marzanny;-)
Vonko chciałabym ten worek rozwiązać, ale to nie jest łatwa sprawa:no: :-)
Newfie co gin powiedział:confused:

reklama
hej wszystkim kobietkom tutaj - dawno mnie nie było - ale żyję :-)hehehehe i znak po sobie pozostawiam... kręgosłup padł mi prawie całkiem...:-( jutro neurolog.... ech... ale czego się nie robi dla mojego maluszka... Pozdrawiam cieplusio tak jak cieplusio się robi kiedy się tu wchodzi :-)

Do góry