reklama
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Witam:-)
Sensi ja w domku,a test jeszcze w szufladzie:-) Mam jeden, który dostałam razem z testami owulacyjnymi.Tylko jakoś nie czuję żeby to było to Nic mnie nie boli oprócz brzucha tak jak przed @
Ewo zdjęć kuchni jeszcze nie wkleiłam, bo nie umiem ich "zrzucić" z aparatu do kompa:-( Mojego M nie było parę dni jutro wraca to mi na pewno pomoże.
Newfie cudowne psy . Czy to są nowofunlandy??
Carioca w sobotę rano zrobię na pewno teścik, chcę aby mój M był przy tym;-)
Sensi ja w domku,a test jeszcze w szufladzie:-) Mam jeden, który dostałam razem z testami owulacyjnymi.Tylko jakoś nie czuję żeby to było to Nic mnie nie boli oprócz brzucha tak jak przed @
Ewo zdjęć kuchni jeszcze nie wkleiłam, bo nie umiem ich "zrzucić" z aparatu do kompa:-( Mojego M nie było parę dni jutro wraca to mi na pewno pomoże.
Newfie cudowne psy . Czy to są nowofunlandy??
Carioca w sobotę rano zrobię na pewno teścik, chcę aby mój M był przy tym;-)
Sensi
Mama po 30-dziestce:)
Antila fluidki specjalnie dla Ciebie:`!@#$%^&&^%$#$%^&%
~!@#$%^&*()(*&^%@$
Newfie czy Twoje nowofunlandy są szkolone do akcji ratowniczych
?? i wnioskuję,żemieszkasz wtakim miejscu gdzie mają duuuuużo wolnej przestrzeni
Carioca ja nadal czuję się znakomicie-nic mi niedolega.A brzusio mam takie, że gdybym nałożyła luźną bluzkę to gwarantuję, że nikt niezauważyłby ,że jestem w ciąży. Tylko cycuchy z 75 B powiększyły się do pełnego 75C przy czym brodawki zajmują połowę ich objętości
~!@#$%^&*()(*&^%@$
Newfie czy Twoje nowofunlandy są szkolone do akcji ratowniczych
?? i wnioskuję,żemieszkasz wtakim miejscu gdzie mają duuuuużo wolnej przestrzeni
Carioca ja nadal czuję się znakomicie-nic mi niedolega.A brzusio mam takie, że gdybym nałożyła luźną bluzkę to gwarantuję, że nikt niezauważyłby ,że jestem w ciąży. Tylko cycuchy z 75 B powiększyły się do pełnego 75C przy czym brodawki zajmują połowę ich objętości
Sensi
Sensi
Udało się, oglądnijcie
Sensi
Znalazłam jeszcze taką stronę....... Pomoc Duchowa - Pro-life
kliknijcie na "dziennik dziecka nienarodzonego" bardzo się wzruszyłam.....:---(
kliknijcie na "dziennik dziecka nienarodzonego" bardzo się wzruszyłam.....:---(
reklama
Sensi, moje niufy są właśnie szkolone do ratownictwa wodnego Starszy jest Mistrzem Polski Psów Ratowniczych Jak ktoś ma chęć może zajrzeć do nas na Psi ratownicy wodni.
A jeśli chodzi o przestrzeń... na szczęście mieszkamy przy samym lesie, ale dom budujemy dopiero teraz
I dzięki za video!
A jeśli chodzi o przestrzeń... na szczęście mieszkamy przy samym lesie, ale dom budujemy dopiero teraz
I dzięki za video!