reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Nicoya a co Ty z tym kręgosłupem wyrabiasz że Ci "padł"?? No jak to tak? Wierzę że szybko "wstanie" bo trzeba dzidzię nosić. Pozdrawiam i zyczę szybkiego powrotu do formy.:happy:

Antilko może to nie taka prosta sprawa ale ja w Ciebie wierze i już:laugh2: :laugh2: :laugh2: Ty nie dasz rady????? Nie wierzę :laugh2:

Jaguś Pozdrówka.

reklama
vonka... żebym ja jeszcze coś robiła hehehehe a tu nic.... stare sprawy się odzywają - i boję się co dalej kiedy mały jeszcze ...mały :-) ale nic to :-) damy radę .....
pozdróweczka

Vonko w wielu aspektach ufam sobie i wierzę we własne siły, ale w tym przypadku:confused: No nie wiem...
Nicoya na basen biegiem marsz :-)

antila i w końcu polezę na ten basen bleeee....dobranoc jaguś aniołków pod powiekami :-) i tym które się juz kładą też :-)

Witajcie wszystkie 30-stki!!!

Znowu zlapalam dola giganta... dzis dowiedzialam sie ze chca nasza firme zlikwidowac w tym roku (zwolnienia grupowe w centralii...) i w zwiazku z tym po przedyskutowaniu sprawy z mezusiem musimy zawiesci nasz staranka... a ja juz sie tak nakrecilam.... ;-(

to tyle moich smutasow... od czasu do czasu bede tu zagladac... no chyba ze cos sie zmieni...

pozdrawiam wszystkie goraco z deszczowego Kraq....

Witam kochane:happy::happy:

Vonko buziaczki dla Ciebie-nie zapomnę, żeto kiedyś Ty dodawałaś mi otuchy i dzięki Tobie uwierzyłam, że się uda:tak::tak::tak:

Newfie lubię ludzi z pasją, a jeżeli ta pasja może jeszcze uratować życie....Jesteś wielka chylę czoła.

Wagnies potrafię Cię zrozumieć:-(.Moja decyzja o odłożeniu macierzyństwa tez poniekąd była spowodowana chęcią ustabilizowania sytuacji w pracy. Ale....co się odwlecze.. Trzymam kciuki.

Nicoya ja czasami jak dłużej posiedzę mam ból lewego pośladka-ale to uroki ciązy:dzidziol rosnący uciska na nerw kulszowy;-)

Pozdrawiam wszystkie 30-steczki:happy::happy:

witajcie, moje drogie:)
Alek, i jak po wizycie? czekamy szybciutko na relacje o Twoich jajeczkacjh gigantach :tak: :-)
Jagus, ciesze sie ze humor masz juz lepszejszy... a i do wiosny coraz blizej... zobaczysz, ani sie obejrzymy a juz bedzie:)
wagnies, moze jednak nie bedzie tej likwidacji.. ja bym raczej nie odkladala staranek...
Nicoya, moze jakis masacyk kregoslupa bylby dobry...:confused:
newfie, i jak po wizycie??
Antila, jak sytuacja na froncie??
Sensi, kiedy masz nastepna wizyte u gina?
Carioca, jak tam dzisiaj? mdlosci mniejsze?

vonka,moniolek, anus, majeczko, lapis i wszystkie dziewuszki - buziaczki:)

reklama
Kajda gin kazała mi zjawić się pod koniec lutego z morfologią i na ważeniu i mierzeniu ciśnienia na tej wizycie się skończy.USG będzie dopiero ok 20 tygodnia (tzw połówkowe-dla sprawdzenia czy wszystko się wykształciło jak należy)

Do góry