reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Carioca jestem za!:-D mogę mordować choćby dzisiaj:-D
co do activi to myślę, że można jeść/ pić ją w ciąży i dużo błonika, no i powinno być ok:tak: dziękuję za kciukasy:-*

reklama
Witam, was moje Kochane...

Dostalam urlopik w marcu wiec o ile @ sie nie poprzesuwaja zdecyduje sie na ta inseminacje.. Mam zamiar rowniez pojsc na kilka sesji Reiki i na kurs SILVY. Bylam tez na pierwszym spotkaniu u Chinczykow na akupunkturze :tak: Mamy jeszcze przed saba lukty wiec a noz sie uda naturalnie a jak nie to chyba nie ma na co czekac... ;-) Dzwonilam tez po swoje wyniczki- cytologia ladna, prolaktynka niestety nieco podwyzszona ( mialam przerwe w Norprolacu) za to progesteron mnie zadziwil...Jeszcze nigdy nie byl tak wysoki w calej mojej historii leczenia nawet po sztucznym progesteronie...Zastanawiam sie czy to nie jakas pomylka w labolatorium bo badanie robilam jakies 2-3 dni przed terminem robienia progesteronu - niemaze zaraz po owulacji (3-4 dni )??? Ale jesli to prawda to jestem rada!!! Moze reiki pomoglo:-D .
Pozdrawiam...
Ps i dziekuje wazm za wsparcie i rady..;-)

Majeczko - czyli inseminacja w marcu (to już niedługo!:szok: ) Cieszę się, że masz dobre wyniki :-D
Reiki i Silva - to jakas joga?

alek - ja bym mogla marzannę tu i teraz gołymi rękami. Dla mnie zima to jak czas niebytu.

Hej!
Alek zajączek po prostu cudny jest!:-)

Jaguś chyba nie pisałam Ci, że podzielam Twoją kocią pasję! Uwielbiam je i tyle!

Carioca wcinaj błonnik i będzie dobrze!:tak: A ja czekam, że może jednak ta moja tempka skoczy, ale nie chce, ciągle 36,55; 36,6. Niedługo powinno sie okazać, czy ta owulacja była, czy nie, staram się cierpliwa być. Koleżanka mówiła mi, żeby brać Centrum Materna (czy coś takiego), co o tym myślicie?

Antilko jutro będę czekać na wieści od Ciebie!

Padam, więc do jutra! Dobrej nocki!:happy2:

Hej Arabella! Nie ma dokładnej reguły, ważne, zeby była podwyższona od okolic owulacji. Niektóre miały, jak czytałam 36,8, a inne powyżej 37.

Witam kochane trzydziestki :-)

Dzisiaj mam dobry dzień ponieważ przyszła do mnie @ :szok::-D. Jeszcze się tak nigdy z tej małpy niecieszyłam hihihi... Przyszła po 30-tu dniach i chyba to dobry czas?
W pracy miałam urwanie głowy, ale nawet to niezmęciło mojego dobrego nastroju.
Od dzisiaj też zaczynam brać (pierwszy raz w życiu:zawstydzona/y:) tabletki antykoncepcyjne. Dostałam takie o nazwie: Mercilon. Mam nadzieję, ze to dobre tabletki:confused:.

Pozdrowionka i całuski dla Was wszystkich :-):-):-)

reklama
Arabella przed samą @ tempka spada. Jeśli do dnia spodziewanej @, i po tym terminie, tempka jest wysoka to wtedy są duże szanse że jest fasolka. Ale i tak trzeba poczekać do spodziewanej @ i wtedy testować:-).
Trzymam za Ciebie mocno kciuki:tak:

Do góry