reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Aluś sama nie wiem piłam soczek i kawkę,ale siuśki rzeczywiście były bardzo jasne prawie białe:confused: Powtórzę za 48 godzin:tak:

reklama
I my byliśmy w Ikei:-D a komodę kupiliśmy taką z 6 szufladami MALM, mamy już taką z 4 szufladami, ale stwierdziliśmy że przydałaby się jeszcze jedna:-D no i kupiliśmy:tak: i jeszcze takie pojemniczki do szuflad sobie kupiłam :-D nareszcie mi się podkolanówki nie będą gubić:-D

Teraz pewnie ją składacie:confused: :-) U nas w Ikei były naprawdę tłumy, nie było miejsca na parkingu.Nawet zaczepiłam jakiegoś taksówkarza aby zaparkował za mnie w jedynym wolnym miejscu(bardzo ciasnym):-D :-D :-D Może to prawda, co się mówi o mieszkańcach mojego miasta i dlatego wszyscy korzystali z wyprzedaży;-) ;-) ;-)

Już ją złożyliśmy, a w zasadzie to mężuś złożył:-D teraz moja działka..sprzątanie:-D i u nas były tłumy w Ikei :szok: , ale my szybko wrzuciliśmy komodę na wózek i do domku:szok:

To nie będę przeszkadzać w takim razie:-) Aluś a skąd ty jesteś???
Ja z Krakowa dlatego mówię o stereotypach Krakusy- sknerusy:-) :-) :-)

No! i już po robocie:-D ale teraz się fajnie zrobiło, tak luźniutko w tych szufladach:-D Antilko ja mieszkam w W-wie, a Kraków uwielbiam:tak:

wiem:-D ;-) ale w sumie ze mnie żadna W-wianka:tak: pochodzimy z Lublina, a ja zawsze do Krakowa miałam sentyment..i tak mi zostało..:tak:

Hej!
Dzięki za odpowiedź na moje pytanka!:-)

Antila, pomysł ze spisaniem pytań do ginki jest bardzo dobry, bo ja też zwykle sie stresuję i zapominam.
A mój mąż też rzuca palenie, jest ciężko, ale coraz lepiej. I mam dużą nadzieję, ze się uda. Bardzo sie cieszę, bo oczywiście ciągle martwiłam sie tym jego paleniem.

Alek , masz rację, ze trzeba robić cos sie da, szczególnie, gdy jest się 30-stką! Najwyżej też na własną rękę badanka hormonów zrobię. A USG ostatnio robiłam w kwietniu 2006. Może przyda sie teraz zrobić, tym bardziej, że ten atak bólu miałam.:no:

A Kraków też uwielbiam! :tak:Muszę tam się wybrać w wakacje, bo dawno nie byłam... Może i u nas Ikeę w końcu zrobią, takie fajne tam rzeczy są! Są jakieś plany podobno, ale nie wiem czy to sprawdzone.

reklama
Do góry