reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dzięki Ewuś:-) Widzę, że lubisz klasyczne modele, mi też się podobają.Co prawda cena niektórych jest przerażająca.Mi podobają się jeszcze Bebe Confort.Przyjaciółka jest nim zachwycona.Klasyczna gondolka, super spacerówka i fotelik samochodowy montowany do stelaża.No i fajne zawieszenie, którego twardość można regulować.Obiecała, że mi go sprzeda jak będzie pora;-) Ponieważ jest pedantką wóziu po 7 mies wygląda jak nowy:-D

reklama
Najko wreszcie widać koniec tego remontu:tak: nawet nie wiesz jak się cieszę:-) W kuchni lubię przebywać, wymyślać nowe potrawy.Co prawda jest nas tylko dwójka, więc nie przemęczam się;-)

hej Kobitki:-)
wpadam tylko na chwilkę się przywitać, bo zaraz idziemy na imprezkę ze znajomymi, a dziś cały dzień zszedł mi na sprzątaniu:szok: a muszę się jeszcze ogarnąć trochę..:-D

przesyłam Wam buziaczki i do jutra:-)

Hej! Oj, coś tu bardzo pusto dziś wieczorkiem.
Alek mam nadzieję, ze imprezka się udała?!
A ja w takim razie spać sie wybieram. Może jutro większy ruch tutaj będzie. Do jutra!To znaczy do dzisiaj właściwie, bo północ niedawno wybiła:-)

A jakoś nie mogę się wybrać do spanka, coś ciągle w domu do roboty. No tak, bo u Ciebie to wczesna jest pora!:-)

u mnie dopiero wieczor... 18h30... wlasnie czekam na mojego Joe i musimy pojechac na zakupy spozywcze.... cos nie dzwoni,a powinien skonczyc prace o 18h.... ale moze karta mu sie w komorce skonczyla

ja tez mialam zamiar posprzatac,ale na tym zamiarze niestety sie skonczylo i az wstyd sie przyznac prawie caly dzien spedzilam przy komputerze i to glownie na bb ...

Pewnie się skończyła karta, albo zadzwoni zaraz... A ja też mysle o Elżbietce, bo chociaż wątek główny w zasadzie tylko podczytuję z ukrycia, to jakoś też przeżywam i mam nadzieję, ze wszystko OK i jakieś wieści dostaniemy.
Ale nic, spać trzeba. Miłego wieczorku Ewa i zakupów udanych!

reklama
dzieki Najka, ja mysle,ze Ela jest juz po a nie ma nikt wiesci,bo moze nie chce budzic w nocy... jakby nie bylo minelo juz ponad 24h odkad pojechala z przebitymi wodami do szpitala...
dobrej nocki...

Do góry