reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witaj Diablico i gratuluję ślicznego dzieciątka :) to prawda należy się wyluzować tylko czasami niestety sam luz nie pomaga, ale na pewno nam też się uda :) Wpadaj do nas często :)

Lapisku no to udanego sklepowego szaleństwa a godziną zero na razie się nie martwimy, będzie dobrze :)

reklama
napewno jak już Was znalazłam to będę częściej tu zaglądać.....

a tak wogóle to Olek jestem i czekam na jakąś uroczą dziewczynkę więc do pracy drogie panie......

[ Kindziu jak tak czytam, to jeszcze dojdę do wniosku że nasza służba zdrowia jest rewelacyjne
MONIOLEK nie dochodz do wniosku,bo tak naprawde jest!

halloooo OLEK chcesz miec rowniez nowego kolege?? ;)
Majeczka jak sie masz?? Bylas u gina??
DZiewczynki postaram sie od tego tygodnia bywac czesciej,bo tak mnie niecierpliwi o czym piszecie ze ach strach
Milego poniedzialku i dobrej nocki paaaa

Moje objawy sie nasilaja... wczoraj znowu wymiotowalam. Ale nie wiem czy to nie ze zmeczenia - wzielam sobie dodoatkowa pracke i ciagle padam ze zmeczenia..Glowa mi peka i mam hustawki nastrojow. Dzis robilam test owulacyjny i wyszedl jak najbardziej pozytywny tyle ze moja wydzielinka - owszem mokra ale bialawa a nie jak na owu przezroczysta.. Poza tym pikaja mi 2 jajniki a nie jeden no i od czasu do czasu bole @-owe ale nie mocne...

KINDZIU bylam u lekarza ale kazal czekac kolejne min 10 dni i testowac jeszcze raz. O tescie bety z krwii nawet nie chcial slyszec.

reklama
Majeczko, a kiedy mija te 10 dni?? w piątek?? nie wazne jaki wyjdzie test, napewno jetses w ciązy! ja już kiedys pisałam o dziewczynie, której test ciązowy wyszedł pozytywnie dopiero w 5 miesiacu, jak juz gin i usg dawno stwierdzili ciążę :)

Do góry