reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Manioleczku no wlasnie? W tej przekletej Anglii nawet prywatnie mi bety nie zrobia bez zgody ,mojego lekarza.. a on ma to gdzies...meczy mnie to naprawde.. OK jesli to nie ciaza to trudno pogodzilam sie z tym ale czemu mi te objawy nieodpuszczaja? Moze to sprawa psychiki???
No i wielka szkoda ze @ do ciebie przylazla..:-(

reklama
Majeczko moje skromne zdanie to takie, że nie może być to tylko sprawa psychiki - przecież piszesz, że pogodziłaś się z faktem, że to nie ciąża. Poza tym może testy są mierne - mąż leci do Polski - niech kupi Ci w aptece quick view - nie wiem jakie są w Anglii, ale może jak mają tak daremną służbę zdrowia to i testy są robione na odczepnego.

Mojej Pani @ spodziewałam się - nastawiłam sie już na zabieg laparoskopii w kwietniu - wnerwia mnie tylko, że mi na nosie zagrała i przylazła akurat dzisiaj :mad:

Majeczko - zerknęłam tu do Was dziewczynki jak idzie..i ewidentnie maleńka masz identyczne objawy jak ja...w 10tc :))Nie patrz na testy!! Mam znajomą, ktora zrobiła 3 testy, miała okres..Dopiero po 2 miesiącach takiego dziwnego samopoczucia wróciła do Polski i co..dzidzi jak ta lala. Są dwa wyjścia..albo umiejętnie wmawiasz sobie dzieciaczka (ale wiesz..tak dokładnie to nawet najlepsze aktorki nie potrafią) albo to pikne dzidzi jest w Tobie. Cierpliwie czekaj(ha, łatwo powiedzieć),odpocznij..a test pokaże

DOBRY WIECZOR to jaaaaa Malo ostatnio sie pokazuje ale uwiezcie mi nic mi sie nie chce.Biore bromocorn i mam taaakiego lenia do wszystkiego ze strach :-[
MAJECZKO testem sie nie martw na zapas tylko zrob badadnie z krwi.Mnie 3 tyg po nie pojawieniu sie miesiaczki test pokazal jedna kreske.A w ciazy bylam....tyle ze poronilam w 4 miesiacu :(
LAPIS czy teraz bedziemy 3mac kciuki za Twoje testowanie ;) ;)
Zycze wam kolezanki mile fajnego weekendu.Napewno nie pojawie sie na 30dziestkach przez te 2 dni bo wyjezdzamy do mojej przyaciolki na imprezke. ehh

[
Maniolku
 masz racje to zenujace... Czekanie na wizyte u gina -pol roku, czekanie na USG ( nawet przy ostrych bolach brzucha czy goraczce ) min 2 miesiace.. Czekanie na wynki badania krwii 2 tyg. Prosba o badanie prolaktyny - wysmiana , prosba  o badanie bety zignorowana...

MAJECZKA pociesz sie ze nie jestes sama w takiej beznadziejnej sytuacji.Tu w Holandii takie samo dziadostwo.Ale robie tak jak Ty,jade do Polski do mojego gina.Bo tutaj nie chce im sie sparawdzic co z moja chlamydia.W krwi wykryto wisrusa i na tym sprawa sie skonczyla. :mad:
To samo z dentysta.POszlam na wizyte(miala dla mnie fizda 15min)zrobila przeglad ale nie zabrala sie za leczenie bolacego dziasla bo juz nie bylo czasu!!!! i dala mi wizyte za ponad miesiac.eeeeeehhhh szkoda gadac :mad:

A gdzie się dzisiaj podziewałyście ::)

Lapisku czytałam o Twoim mieszaniu smaków ::) no no zobaczymy co ta mieszanka wybuchowa przyniesie ;)

Kindziu jak tak czytam, to jeszcze dojdę do wniosku że nasza służba zdrowia jest rewelacyjne

Anuś, Majeczko, Kajda hop hop :)

Dzień doberek:)

E, nie spimy, nie śpimy:) Ja wstałam dizisiaj o 8.30, ale to bylo chyba za wczesnie, bo teraz mnie jakos przymulilo i chce mi sie znowu spacia... :p Do tego mężus wyciąga mnie na jakieś spacero,a pogoda bynajmmniej nie jest zachęcająca... ech, moze jednak sie skuszę i pojdziemy szukać tej wiosny ;)
Miłej niedzieli dziewczynki

reklama
Witam Panie !!! ;D ;D ;D

Pierwsze (i narazie jedyne...) dziecko urodziłam tydzień po moich 31 urodzinach.... jest to zdrowy , grzwczny i kochany chłopczyk.....
ale czytając posty przyszła mi jedna myśl .... jesteśmy z mężem 10 lat po ślubie a konkretne ... (intensywnie) staraliśmy się o maluszka 2 lata.... jak jużpołożyliśmy na tych "staraniach"... krzyżyk i zaczęliśmy się zastanawiać nad adopcją ni z tąd ni z owąd okazało się że jestem w ciąży.... więc może tajemnicą do sukcesu dzieciaczka jest poprostu olać jego poczęcie za wszelką cenę..... jest to w końcu jakieś rozwiązania... mój Alex jest tego najulepszym przykładem

Do góry