reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witajcie....
Alek- glowa do gory! jak pisze Sensi bywaja cykle bezowulacyjne niestety, a ty teraz monitorujesz twoj cykl,wiec bedzie dobrze...

Carioca77- nie przejmuj sie bo wszystko bedzie w idealnym porzadku,a tendencje do takiego przejmowania to chyba nam wszystkim sa dosc bliskie...

Sensi- trzymaj tak dalej! a co do badan to tez bedzie jak patrz wyzej :tak:

reklama
Sensi, wskoczylas juz w 4 okienko!:-) i 12 tydz. skonczony! ale to zlecialo:tak:

a co tam u vonki? hop, hop!

Carioca a ja nie robiłam ani toxoplazmozy, ani cytomegalii-chociąż jako weterynarz powinnam:szok::szok::szok:- i dzięki temu mam problem zamartwiania się o wynik z głowy. I Tobie też radz-dość badań nna immunoglobiny:tak::tak::tak:

Taki mam zamiar. Bo tym sposobem to zamiast cieszyć się z pięknych chwil zamienię sobie moje 9 m-cy w koszmarek.

I gratuluje 4 okienka!

Ewa - dzieńdoberek :-)

reklama
Carioca77- dzieki... musze sie wczytac w" jak interpretowac wykresy",bo chyba ostatnio dostalam nawalu informacji i troche mi sie wszystko pogmatwalo....
Sensi- nie wiem jak wstawic link.... ale pomysle wieczorem,bo oczywiscie musze teraz leciec do pracy... chyba,ze Carioca wie jak to zrobic to prosze o pomoc... dzieki
milego dnia!

Do góry