reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Carioca spokojnie!! Będzie dobrze a w serduchu bardzo bardzo się cieszę!! A w poniedziałek nam pofluidkujesz :-)

Sensi no super!! teraz tylko spokój i będzie wszystko dobrze!!

Powolutko do mnie dociera i zaczynam wierzyć. Zwłaszcza, ze ten drugi tes - nie z pierwszego moczu i tak był wyraźniejszy niż ten pierwszy. Jeszcze jutro rano zrobię.

A dziś po pracy idę kupić najmniejsze buciki jakie tylko będą mieli w sklepie i w ładnym pudełeczku dam jutro rano Głównemu Sprawcy razem z jutrzejszym testem ciążowym.

Póki co wiecie tylko Wy i moja siostra.

carioca, ja tam Ci gratuluje mocniutko!
i zadnego myslenia o tym, ze to ciaza biochemiczna!
to duphaston chyba dalej bierzesz, co??

Duphaston odstawiłam 31.12 zgodnie z zaleceniem mojej gin. Póki co tempa jest ładna, a śluz białawy (latam sprawdzać chyba co pół godziny) - więc chyba nie ma potrzeby brać - no nie?

mi gin powiedzial, ze po pozytywnym tescie mam brac luteine dalej
ale moze u Ciebie nie ma takiej potrzeby
a moze zadzwon do swojej gin i spytaj sie dla pewnosci??

Zadzwonię, mam jej numer komórki w książeczce zdrowia. Ja wiem, że nie szkodzi ten sztuczny progesteron.
Ale pomógł mi bardzo, jestem wdzięczna mojej gin, że mi go przepisała a nie wysłała do domu starać się i wrócić po roku.
Ten drugi gin, u którego robiłam monitoring cyklu był bardzo zdziwiony, stwierdził, że dość szybko zaczynam kurację hormonalną.

reklama
Okazało się, że przychodnia która robi betę jest w pobliżu miejsca w ktorym mieszkam...
Muszę się wreszcie bujnąć, to robię też toxo. a poza tym pani doktor powiedziała żeby mi też zbadali Cy....... i nie pamiętam co dalej. Co to by mogło być?

Do góry