reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Hejka,

Jeszcze raz dziękujemy pięknie za życzenia, zwłaszcza zdrówkowe są nam potrzebne... Teraz Oli śpi bo wstał o 5ej przez kaszlisko, które przyszło niewiadomo skąd no i na 15tą jedziemy do lekarza.
Dzwoniłam dziś do żłobka przedłużyć nieobecność to pani mnie pocieszyła, że przecież chodził w październiku 2 tygodnie a lepiej od niego chodzą tylko ci co to już przeszli przez żłobkowe maluchy. Średnia to pociecha no ale zawsze..

Piszcie dziewczynki co tam u Was, znów cisza zapadła..
Ja dziś od rana wzięłam się za firanki na piętrze, już przedświątecznie bo nie piorę ich tak jak PPD nakazuje tylko znaaaacznie rzadziej:-D
Jest wena, jest pranie, Aaa i ponieważ jestem mała to dosięgam tylko żeby zdjąć a wiesza zawsze eM, na pewno się z mojej weny cholernie ucieszy :-p

Mam nadzieję, że wszyscy zdrowi , napiszcie co tam u Was, ***

Cześć dziewczyny.

U nas 3 noc od 23 do 5 rano przespanA. Jakiś gil mały ale zaraz go pogonić mam zamiar.

U nas też plan sprzątania i jutro gotowania bo M mój ma rodziców i babcie na cmentarzu więc pewnie ktoś w sobotę zajrzy.

Muma oj dużo zdrówka dla Olusia . Może kaszel od powietrza suchego ?

Miłego dnia.

zuza- nie, u nas wilgotność powietrza jest OK, po prostu gil poszedł sobie w oskrzela, trzeba zobaczyć czy to nie początek zapalenia:baffled:
Ja też jutro gotuję na weekend, do nas nikt nie zajrzy, sami wszystko zjemy:-);-)

No to faktycznie sprawdzić trzeba.
Muma ja mam nadzieję że nikt do nas nie zajedzie bo nie chce mi się skakać przy nich ;-). A co robisz do jedzenia ? Ja mam w planach strogonowa. Sałatkę z fetą i nic więcej w sumie

hej

serdeczne życzenia zdrowia i wszystkiego najlepszego (spóźnione) dla Olusia i (chyba o czasie) dla naszej Gatto :*:*:* przytulam i całuję :*:*:*

ja się zamelduję.. ciężki mam ostanio czas.. musiałam podjąć kilka decyzji bez możliwości zastanowienia się, niektóre muszę podjąć choć nie są łatwe.. tak więc u mnie że się tak wyrażę narazie 'cisza przedwyborcza' ;-)

Patryk zaczął już dreptać <jupi> wyraźnie okazuje emocje, zapamiętuje każdy szczegół o którym ja np zapominam.. i po za tym jest WSPANIAŁY :tak:

uciekam.. miłęgo dnia i zdrówka dla wszystkich, buziaki

A ja robię gołąbki bo już mnie prosi Julka od jakiegoś czasu, sałatkę śledziową i jakieś ciasto - może z dynią coś bo dostałam od sąsiadów i tak się zbieram do niej powoli.
W zeszłym roku prawie sobie palca obcięłam jak kroiłam dynię:shocked2:

Ani@k- :-)to gratulacje dla małego Tuptusia !!! :-) I kciuki za decyzje :tak: &&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry