reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Katiuszka ja tez zauwazylam, ze jak mloda spala wiecej niz 2 godziny to potem mielismy ja na karku do 24 :( wiec zaczelam ja wybudzac delikatnie po 1.5 godz i teraz tak sie przestawila, ze po tym czasie budzi sie sama i potem o 22 do wyrka.
Prawko musze wymienic z polskiego na wloskie bo taki wszedl przepis i to kosztuje bo panstwo wloskie baaaardzo sie ceni

reklama
Gatto kurcze Dlaczego ?
A powiedz mi jeszcze raz Cri sypia tylko ?

A moje Myszątko dzisiaj zostało przytulone ,ucałowane i odłożyłam ją do łóżeczka i siedząc przy niej nuciłam kołysanke i zasnęła kręcąc się oczywiście przy tym ale bez problemów :-) :-) .

Zuzanko yyy chodzi ci o to ile razy Cri spi w dzien?? :-D no raz tylko po obiedzie :-) z tym, ze obiad je o 12.30 (to sa godziny wloskie hehe)

Dzien doberek!
Zuzanka bo wyszla normatywa, ze wszystkie prawa jazdy bezterminowe musza byc zastapione terminowymi i tak kto ma bez terminu musi to zrobic. Tylko, ze ja juz mam uznane moje prawko od 2009 roku wraz z terminem waznosci do 2019 i teraz pytanie czy musze je wymieniac czy nie. Bo uznanie prawa jazdy polega na naklejeniu odpowiednich danych na moim polskim, a to czego wymaga ta normatywa to calkowitej wymiany. Tylko mnie sie nie usmiecha placic raz jeszcze

Dzień dobry . Witam się i ja z kawką .

Moje dziecię dzisiaj spało od 12:30 do 5:15 bez budzenia się i nawet później zasnęła po karmieniu i spała do 7 :-) . Ale jestem dzisiaj wypoczęta ;-).

No teraz rozumiem . Wiesz ja myślałam że Ty jak masz polskie prawko to nie musisZ ? No tak dowiedZ się bo koszt widziałam ,że nie mały :O .
Na którą do pracy ?

Muma jak u Was ?

Zuzanka bylam wlasnie pytac, ale oczywiscie ja chce pisemna odpowiedz to mi powiedzieli, ze w przyszlym tyg moge przyjsc dopytac. Ale nie bede musiala na pewno placic tej kasy tak duzo, tylko jakis podatek, to juz i tak dobrze.

Dzis na 16 do pracy.

Wkurzylam sie na mloda bo zrobilam krupnik, a ona ani tknela!:wściekła/y: wyla jak opetana i wsadzilam ja do lozeczna 2 min temu i cisza....kurcze usnela czy jak..ide zobaczyc:baffled:

reklama
Do góry