reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

zuza - to wrzuć mi tu albo na fb please:tak:

Gatto to i ja także tutaj : zdrówka , miłości i dużo wolnego czasu dla siebie *** :tak::tak:

uciekam narazie bo mi się chorowitek budzi ..

Ostatnia edycja:
reklama
hej

ojjj coś się wena zacięła.. trza chyba jakieś prowokacje powymyślać bo nikt oprócz nielicznych tu nie pisze :-(
a Caterina to już w ogóle się nie odzywa, czasem po wezwaniu do tablicy.. nie wiadomo czy już urodziła..

dziś beznadziejne uwielbiane halołin, jejku jak ja nie cierpie tego dnia!!!! :wściekła/y::wściekła/y::angry: grupy gówniarstwa dzwonią do domofonu i potem w drzwi, no odstrzeliłabym dosłownie.. jak mi dziś zbudzą Patryka to jutro w wiadomościach usłyszycie o desperatce co to niewinne dzieci wystrzeliła w kosmos :-p

cześć

ja na moment.. w wiadomościach o mnie nie usłyszycie, wczoraj była cisza.. żadnych wyborów typu psikus - cukierek..

Patryk jeszcze śpi :O a ja pomału zatapiam się w pamięć o tych których już nie ma, wiem.. powinno się codziennie.. ale dziś jakoś tak szczególnie nastrojowo jest..

miłego dnia Dziewczynki, zdrówka dla wszystkich a szczególnie dla Dzieciaczków :)

Cześć dziewczyny.

Muma zapomniałam kochana . Wybaczysz mi ? Jak Ci się przyda jeszcze ten przepis to wyślę Ci go dzisiaj. Obiecuję.

U nas nie ma takich jeszcze zabaw ;-).

Idą u Nas piątki i druga noc marudna . Znowu się zaczyna . Masakra.

Katiuszka zdrówka dla Julka.

Miłego dnia :-*

Dzięki zuza **

Dynia stoi na ganku jak stała, bardzo ładnie wygląda ale już na pewno zmarzła więc raczej czeka na śmieciarzy.
Ja mam inne zadania i stresy, jutro usg, Oli coraz bardziej zipie i ropieje a dziadek z babcią całkiem mi odlecieli po tych nowych lekach:-(
Przede mną trudny tydzień.

Wam życzę spokojnego,
Buziaki**

ojjj Muma to sie masz! Trzymaj sie kobieto dzielnie.
Mega duzo zdrowia dla Olusia.

U nas ida czwórki górne, zasypianie czasem trwa godzine, bidulek ma tak spuchnięte ze współczuję mu :(
Weekend u nas super, Mieszko zdrowy. Jutro żłobek tez na 8h. W czw i pt byl juz na pełen etat,a ja całą chałupę uprzątnęłam.
Ja zaczęłam prace, na razie w domku pracuje, zapowiada sie fajowo, trzymajcie kciuki:tak: Ok uciekam popracować.

Hej:-)

Szyszunia to super z tą pracą !! I fajnie, że Misio mały tak ładnie się trzyma zdrowy !!:tak: Ekstra !

My idziemy zaraz do lekarza z Olciem, po antybiotyk chyba, posiedzi w domu do 11 listopada i mam nadzieję, że już potem tez będzie spoko.. Póki co już wszystkich nas wymęczył strasznie, źle się czuje, jest marudny, znowu zaczął podgryzać ;-)

Byłam przed południem na usg , to tylko wielka torbiel :tak::tak::tak: Mam biopsję 15 listopada ale tylko po to, żeby wyciągnąć ten płyn, oczywiście zbadają go ale magik twierdzi, że to na pewno nic złego. Powiedział, że w ogóle ładne te piersi hehehe;-) A że 3 lata temu byłam u niego raz na monitoringu owulacji (tylko u niego był termin a ja musiałam tego dnia) to pogadaliśmy sobie o dzieciach, karmieniach itp Powiedział żeby nie słuchać ginów, że w czasie laktacji bez sensu robić usg pod kątem guzków w piersi, to nic nie przeszkadza a wielu kobietom bardzo namieszało w życiu.. Ech wniosek z tego taki, szkoda płacić kasę za niemagików, a NFZ to w ogóle w kosmos...
Biopsję też oczywiście prywatnie robię bo pewnie z rok bym czekała.

Buziaki kochane, zdrówka wszystkim :tak:

Muma szybko ta biopsaj, ale w sumie dobrze bedzie szybko i bezboleśnie i po temacie :*
Zdrówka nieustająco dla naszych bobasów.

Musze troszkę popracować, wiec uciekam. Pozdrawiam wszystkie babolki.

ps: jutro lece sie obciachac na krotko :-)

reklama
Do góry