i ja witam...
dawno mnie nie było, ale tylko z tego względu ze młody sypia po 30-40 min i wstaje z uśmiechem i lecimy albo na spacerek albo na podłogę sie bawić bo juz tylko tam jest bezpiecznie
Wczoraj dostaliśmy kolejne zaproszenie na slub , 3 juz w tym roku, heh lepsze to niz pogrzeby, ale trzy!
Żenić sie ludziom zachciewa
Jak tu coś zaoszczędzić
Pozbierałam chyba wszystkie dokumenty do MOPSu po to słynne becikowe, sie dopiero okażę czy nam się należy, hmm coś mam złe przeczucie
Jutro jadę tam z Mieszkiem, będzie robił "pac pac" Pani bo biurku
Mieszko jest bardzo chętny do jedzenia, wasze bobasy tez tak miały?
Powoli ta dietkę rozszerzamy. Banan mu posmakował, pokroiłam w słupki i zajadał, az mu sie uszy trzęsły. Rogalika suchego ciumka, a jaki przy tym umorusany
Na fb wrzucę filmik jak zaczyna siadać w spacerówce, zaczynam sie zastanawiać czy łóżeczko obniżać
Ahhh pocieszny ten moj syn.
Ani@k i jak udało Ci sie ogarnąć allegro/olx?
Katiuszka niezła eskapada Wam się szykuje, Ty masz prawko, będziesz konkubenta zmieniać w czasie jazdy
?
Jezioro, no pisałam jakis czas temu. Moze w lipcu pojedziemy, zależne od tego jak kuzynka ma urlop.
Muma latacie po wyprzedażach przed wyjazdem? Ja korzystam z tego i ciagle cos zamawiam, kupuje dla szynki, troche przyszłościowo-żłobkowo mysle, tzn tak sobie tłumacze hehe:-)
Tere jak sie czuje tata? Szybko po tej zastawce go wypuścili, przynajmniej tak mi sie wydaje. Brat tez aparat, dalej go to trzyma! Zdrowia dla rodzinki!
Wiesz jakie są wyniki w głosowaniu, masz jakieś info?
Jak nasz mały tancerz sie miewa?
Gatto pracuciu, jak Gattinka?
Maiev trzymam za Ciebie kciuki z tym karmieniem, Ani@k dobrze pisze, trzeba patrzec na to co sie je. Mi kolki sa obce, nadal karmie i juz wszystko jem, no procz pikantnych rzeczy bo nie lubie. Moze podawaj małej Dicoflor, to probiotyk, pomaga jelitkom pracowac. Jak zwija sie malutka z bólu brzuszka masuj ja, kładac sobie ja na kolanach brzuszkiem do dołu i kołyszac nogami, tak pokazała mi połozna. POMAGA, i wtedy tez usłyszysz jak mała pierdzi ;-)Ja z Mieszkiem tez lezałam cale dnie i noce i karmiłam cycem, bo miał silna potrzebe ssania, do dzis nie zna smoczka i butelki. Z czasem to minie, jak u nas. Uwierz nam, matkom karmiącym ;-)
Gosci olej, u mnie tez 26/12(świeta) przyjechali niezapowiedzianie a ja przyjełam ich na lezaco, Ty i mała jestescie najwazniejsze. Niech sie sami goszczą. Próbuj ile masz sił.
Gochson to Ci Adas rozrabiaka! A juz wie ze mamusia ma dzidzie w brzuszku?
Zuzu a Julianka miewa sie lepiej juz?
Caterina szkołe rodzenia polecam ;-)
Koko jak poradzilas sobie z oddaniem Ewci do żłobka i karmieniem cycem, ile Ewa miała jak ja oddałas?
Lece na deser, em serwuje
Spokojnej nocki