reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witam w niedzielny poranek
Strasznie tu cicho
Katiuszka, gatto moj tez byl dzikus i mu przeszlo wiec moze to taki etap. Teraz strasznie ciagnie do dzieci.
Katiuszka jak samopoczucie po spotkaniu z mamuskami -kacyk jest?
Tere fere masakra z tymi terminami a wiadomo z rodzina najlepiej na zdjeciu, sami chetnie przyjmuja pomoc a dac cos od siebie to juz nie
Emka mnie tez z synkiem sie brzuch stawial i nospe bralam od polowy ciazy, trzeba uwazac na siebie nie dotykac brzucha i jakos zleci
Wiec tak co tam u nas....w piatek mi sie Adas czyms strul i zaczal wymiotowac jak bylismy na dzialce. Zwymiotowal 2 razy w tym raz na emka no i od razu chcial do domu bo tak sie tulil i chcial spac. Em go zaniosl do domu to mu prawie usnal na rekach, w domu szybko w pizamke i do lozka. Jeszcze raz zwymiotowal na emka no i usnal. W sobote juz ok. Caly dzien u rodzicow na dzialce bo em pomagal tesciowi furtke robic. Jak wyjechalismy o 10 tak o 20 bylismy w domu. Maly nawet nie spal. Pogrilowalismy troche, maly ubrudzil sie smola - ciekawe czy buty doczyscimy. No ale za to dzis dal pospac do 7:30. Dzis pewnie tez dzien na powietrzu bo zapowiada sie ladna pogoda. Milej niedzieli.

Gochson ale Adaś się załatwił kurczę. Dobrze, że już ok. A jak tak piszesz co tam u Was to tak zazdroszczę, że masz dom z działką. My tam w bloku się kisimy. Trochę gdzieś wyjdziemy. Dziś do Makro pojechaliśmy a wcześniej mieliśmy zgarnąć mojego brata, to właściwie siedzieliśmy u niego długo bo mały biegał sobie i bawił się na trawce. Wchodził i schodził po schodach, jezdził autem, biegał z piłką... Sama radocha.
Kurna, że tez u nas takie grunty drogie cholernie. Łaziliśmy sobie spacerkiem polami koło mnie (na rogatkach miasta) i jest działka do sprzedania. 2tysiące metrów bez mediów, 200tysięcy KURZA DUPA. Ale bardzo mi się spodobała. Kiedy ja tyle uzbieram :-(

Tere fere my tez mieszkamy w bloku, a dzialke kupilismy taka rekreacyjna za 200 zl same chaszcze. Wyplewilismy, wyrownalismy, posialismy trawe i 74 thuje no i tesciu jakas altanke z drewna zrobil i tyle. Kupilismy basen dla malego i piaskownice i ma radoche, nie trzeba sie kisic na placu zabaw i grilla zrobic.

Hej kobietki ;)
Gochson nie dotykać brzucha to trudne ;P
A jak Ty sie czujesz kochana? Jak fasol?
Dobrze ze z małym jest oki;)

My tez w bloku ale mamy ogród u moich rodzicow i dziadkowie maja działkę i gdyby ten mój był bardziej robotny to by tam mogl cos pomoc ale ...

Co za dzien , chcieliśmy pojechać do scc do Katowic pooglądać dla mnie buty ślubne i garniaki dla Młodego i juz pranie pod sklepem wpieprzyl nam sie dziadek w tyłek i my popchnelismy jeszcze inny samochód ... Ja oczywiście w płacz - hormony - jak załatwiliśmy wszystko to podjechalismy na ip i na szczescie wsio ok i teraz leże w domku. Ale strachu sie najadlam coniemiara... A auto przód tył do roboty tyle dobrze ze to służbowy P.

Gochson ale to gdzies blisko domu ta dzialka? Ile metrow? A te foty wszystkie to z tej dzialki? Mialam wrazenie,zd murowany domek jest.

Emka a jestes ubezpieczona? Ponoc ladna kase mozna wziac jak ktos stuknie w auto z ciezarna.

ale tu przycichło...
witam w ten ponury dzień
EM Ka współczuję stresu no i nieudanych zakupów :tak:
maiev i jak tam? trzymasz się z karmieniem :confused:
tere fere super że z tatą lepiej :-)
Ani@k ależ ty masz owocne poranki ;-)

dziewczynki a co z zuzanką :confused:

reklama
cześć dziewczyny ,

wiem,wiem dawno mnie nie było :baffled: obiecałam sobie ,że wrócę na bb jak tylko się ogarnę ale jakoś ciężko:confused::zawstydzona/y:

Mysza mi choruje ,kiepskie wyniki ma z kupy i krwi ,jeszcze musimy mocz zrobić i ciągle coś. Rehabilitacja nam sensoryczna doszła i tak 4 razy w tygodniu jeździmy sobie teraz:sorry2: ale jest dobrze i z górki ze zwykłą rehabilitacją bo Mysz mój już zwiedza od tygodnia na czworaka kąty wszystkie i wstaje na nogi przy wszystkich możliwych meblach :tak:;-)
Właśnie się zbieramy do lekarza bo chore jesteśmy ale jak wrócę to ogarnę co u Was w temacie i poodpisuje :tak:

Katiuszka widziałam ,że jakaś imprezka babska była ;-)
Muma miałaś mnie odwiedzić :happy:
kasia.natka co ja widzę :szok::-p wróciłaś na forum ?:-)
Gochson ważne ,że działeczka jest i jest gdzie jeździć :tak: Adaś przynajmniej się wyhasa .

na razie tyle bo muszę wyjść ale wrócę ,M w domu to mam chwilę :happy:;-)

Do góry