i ja sie melduje...
Miałam prasować, em mi sprzęt rozłożył i położył żelazko, nie postawił i cała woda sie wylała na deskę
, po czym wsadziłam do kontaktu i korki wywala, czyżby żelazko do kosza
jak nie urok to sraczka
Em na tym ojcowskim to mnie wykończy. Albo wcześniej ja jego
Juz sapie ze dopiero dwa dni urlopu a on ledwo zyje, ze nie maczasu dla siebie. Heh co on chciał leniuchować, nie ma takiej opcji
Ja tez przecież mam urlop , heh
Jutro lecimy do żłoba podpisać dokumenty, muszę wypytać jak Mieszka na to wszystko przygotować, bo on tylko na cycy, no ale do września już coś tam będzie jadł, muszę temat ogarnąć.
Dzis zaliczyłam kosmetyczkę, heh, chwila relaksu dla siebie. Chłopaki w domu rządzili, tzn Mieszko spał, jak weszłam to od razu sie obudził, heh, ma wyczucie.
Jutro miałam isc do kina z sis, ale ta ma sesje to przełożyłyśmy na inny termin, pewnie i tak bym zaseła na seansie
. W ciąży jak chodziliśmy to zdarzało mi sie kimnąć na filmie
Kurcze jeszcze muszę ema pomęczyć, moze becikowe nam sie należy, trzeba dokumenty pozbierać do mopsu sie udac, wykorzystam go na maxa, zawsze to razem łatwiej...ale niech upały miną, choc ja je uwielbiam
Muma to masz ubaw po pachy z tych sąsiadów
czytam i sie śmieje. Jak sie czujesz, lepiej juz?
Szynke moją to ja 50-tka smaruje.
Gratulacje dla Juleczki, musicie byc z niej dumni;-)
Startujecie ze żłobem we wrześniu? Jak Ci z tym ze Oli juz nie będzie Ci na nogach wisieć, bo mi serducho krwawi, ale mus to mus :-(
Dobrze ze od września do grudnia bede na zawołanie żłobka, chyba będę tam koczować, heh
Gochson oszczędzaj sie i leniu****
Adaś grzeczny?
Katiuszka urobisz sie po pachy zapraszając tyle bab, ale może Juluś rozkręci sie w zabawie z koleżankami i kolegami , będzie czuł sie swojo w domku u siebie.
Ani@k i co dzis smacznego ugotowałaś dla Patrysia?
Mnie juz korci by dac marchewkę Mieszkowi, ale poczekam do 18/06 będzie rowno 6miechów.
Gatto, ale kusisz tymi smakołykami,nigdy nie jadłam włoskiej lazani. Śliczna ta twoja Cri.
Tere Ty sie juz wkręciłaś w hute?
Zuzu :*
Cieżarówki nasze juz finiszuja, zaraz bedziemy bobaski male ogladac, ale sie ciesze. Moj bobasek zaraz pól roku, szok ze ten czas tak ucieka.
Aleksis z opowiesci fajnego masz ema, w jakiej kapeli gra? Pochwal sie:-)
Dobra lece ciało umyć i odpocząć troszke.