Hej,
Muma no masz racje z tymi eMami , czasem jakby nieco uposledzeni byli, takie zyciowe kaleki sa. Zazwyczaj nie widza, co w lodowce jest, jak przypomne aby sobie moj M cos na cieplop do zjedzenia zabral to wezmie. Ale zazwyczaj zapomina, choc ostatnio sie pilnuje, bo nie chce jadac pozych obiadow. Jestem ciekawa, kiedy wsiadzie na rower, aby dojezdzac do pracy, ma jakies 4,5km
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
To Twoj eM nie widzial ze, to syrop dla dzieci??? Oj z tym lezeniem jego to ja bym zrobila bunt! Raz nie ugotowala obiadu albo cus... Jasne, Ty od rana az wroca sie wylegujesz w wyrze przeciez
Czekamy na filmik o "Sasiadach", moze powstanie cala seria dokumentalna? ;-)
Terefere jak dzien w Hucie? Dzis tez w pracy?
Maiev jak Malutka? I co zostanie Ewa czy zdecydowaliscie sie w koncu na inne imie?Wspolczuje tej pogody, odpoczywaj Kochana w zaciszu domu i lez i pachniej
Dzis po USG dooopa, nc sie nie dzieje, szyjka zamknieta, dzidzius rosnie, moze miec juz nawet ok.3200g. A ja se myslalam, ze bedzie ponizej i rachu ciachu i po strachu z porodem. W sobote musze sie stawic w klinice na porodowce i powinni mi zrobic KTG i zadecydowac co mamy dalej robic. Skurczow zero, Maly rozrabia i nie usiedzi dlugo w jednym miejscu, wiec ciagle musze szukac mu tetna na KTG
A lodow wczoraj nie jadlam,(za to dzis kupilam 2 paczki czekoladowych an patyku) ale za to zjadlam znowu makaron ciemny z pesto rosso i to byl blad. Za tluste jak nic, a potem eM zrobil z ciasta francuskiego takie male paszteciki z tunczykiem i tak mnie zgaga meczyla, ze musalam wziasc cos na to.
Bylam wczoraj w aptece, kupilam te herbatke z lisci malin i poprosilam o probke kremu przeciwslonecznego, no i dostalam Avene mineralny 50+, hypoalergiczny, wiec ok. Lubie kosmetyki tej marki, ich woda micelarna jest super no i w promocji calkiem niedroga, bo 400ml tylko jakies 40zl/10€.
Kok.o super, ze Ewcia juz lepiej sie czuje i Ty mozesz popracowac. Biegasz dalej podczas tych upalow czy czekasz do poznego wieczora?
Ani@k co tam slychac? Jakies plany wyjazdowe na weekend nad morze czy raczej zostajecie u Was na Karaibach? Patrys zaczyna juz probowac wstawac i "chodzic"? Jestem ciekawa, kiedy wydrze z koptyta
Katiuszka wlasnie co tam? Planujesz juz spotkanie na weekend i grila i dlatego nie masz czasu?
U nas cieplutko, parzy sloneczko, ale temperatura na razie okolo 20 stopni, wiec luz. A najchetniej to bym sie wybrala nad jezioro.
Czekam na odpowiedz ws. rezerwacji noclegu(bungalowu) w Domburgu w Holandii nad morzem. Ogladalam ceny na kampingach, ale to masakra. Malenki domek na 4 noclegi to koszt ponad 800€!!! Porabalo ich na maxa,a gdzie wyzywienie, wypady do knajpy, paliwo? To wolalabym juz poleciec gdzies na wczasy, ale to w przyszlym roku
Milego dnia!