hejka wieczorkiem!!!
matkooo mały zasnął o 21:35
w dzień spał ok. dwie, no to znowu nie nie wiadomo jak długo. Nooo byle mu tak nie zostało, bo padnę!!!!
Muma noo masz rację, wiem o której osobie pisałaś...to jest dokładnie te typ
a te grzybki i inne tego typu specyfiki nie są obojętne na zdrowie nie tylko fizyczne, a może przede wszystkim na psychiczne. Nie twierdzę, że ona jest jakaś stuknięta, no ale coś ma lekko przestawione;-)
Dzięki babki za odpowiedz w sprawie spacerówki. Ja ją i tak już kupiłam, więc nawet jakby coś było nie tak to i tak musztarda po obiedzie, ale tak chciałam wiedzieć.
Gatto co do mojego szałasu w Pl, to tak, mieszkamy tam jak jesteśmy na wakacjach, ale można powiedzieć, ze w surowych murach. Jest gdzie się wykąpać, coś ugotować, ale to są dalej surowe mury. Mieliśmy już parę lat temu dokończyć, ale stwierdziłam, że ja nie będę w to kasy dawać, a eMa brat tam urzęduje. A oni to nie szanują niczego! to po tych latach dom by się nadawał do remontu. Teraz ostatni rok mieszkał tam drugi brat eMa (ten co wrócił z Uk i dom stawia koło nas) Oni z kolei uważają, dbają o to co nie ich...ale zawsze to widać czyjąś obecność. Tak więc pokończymy sobie jak się zdecydujemy wrócić. W sumie to się cieszę, że tak postanowiliśmy, bo np. kuchnia jaką kiedys tam wybrałam już mi się nie podoba i bym się wściekała, że muszę na nią codziennie patrzeć
Dookoła domu jest więcej zrobione, w sensie ogród, ogrodzenie, taras, bo to wiadomo musi mieć czas na rośnięcie, ogrodzenie musiało być, no a taras to taki nasz kaprys z tamtego roku;-)
tere fere noo moja babcia to agentka jest dobra!!! ksiądz jak jest u niej po kolędzie, to szybciej wychodzi niż wchodzi
na inne babki w jej wieku mówi "mohery" hehehe No mówię Ci, zarąbista jest!!!!!!!!! dużo mam o niej opowiastek, ale teraz nie pamiętam tych najzabawniejszych... Parę lat temu miała zawał, była w szpitalu, potem operacja w Krakowie, sanatorium dla sercowców. Jak już dotarła do domu, to od razu pożyczyła od mojej kuzynki elektryczny depilator, bo stwierdziła, że teraz to nic z nią nie wiadomo kiedy jej się coś może stać i ona MUSI mieć wydepilowane nogi, bo się spali ze wstydu przy kolejnym pobycie w szpitalu
nooo i depilowała!!!! i jeszcze mówi do nas, oooo jezuuu czemu wy tak piszczycie przy tym??? fajnie gilgocze
ehhhh ta moja babcia, aha teraz ma 74 lata.
Ahaa a mój mały wstaje teraz po 8, dziś 8:30. Miałam się zapytać eMa czemu go nie zdarł z łóżka o 6-ej, ale se zapomniałam
chyba Wam nie pisałam na jaki kolejny mądry pomysł wpadł tatuś....stwierdził, że to późno jak dziecko chodzi spać ok, 21, bo jak będziemy w Pl to będzie się kładł o 22...no i wymyślił, że mam go rano wcześniej zbudzać, wcześniej pójdzie na dzienną drzemkę i wcześniej padnie wieczorem....nooooo jasneeeeeee już go budzę o 6-ej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a dziś był w domu to jakoś go nie budził...takkk, moim kosztem to jest mądry, ale jak sam ma coś zrobić, to już nieeee....
Gochson super Adaś miał ubaw skacząc po kałużach:-) żeby się tylko maluch nie rozchorował, bo trochę jednak się pomoczył, nie? matkooo to jak Twój tak późno się kładzie, to jest taka możliwość, że i mój tak będzie robił, jak już teraz pada dopiero o 21...uhhhhhhhhhhhhh
Oglądam Twoja twarz brzmi znajomo...Noo Skrzynecka znowu wyskoczyła!!!!!!! ciekawe kto wygra...