Hejka :-)
Rano miałam problem z logowaniem, zresztą Ani@k też ale już widzę jest OK
No co by tu powiedzieć, troszkę mnie słonko dzisiaj razi
Ale ogólnie to miłe uczucie
A jak patrzę na moją galerię to już w ogóle :-)
katiuszka - skąd wiedziałaś ?? :-)
A jak u Ciebie nocka ?? Dał radę Juluś bez cierpień ząbkowych ??
Gatto - hihihi, widzę tą Twoją śliczną laleczkę jak zasypia z kluczykami do auta , super !!:-) Wszystko im damy, byleby tylko spokój był...
Gochson fajnie, że zaplanowaliście urlop. Miło tak czekać i czekać, no a potem jechać. Oby tylko ładnie było bo nad tym naszym morzem to różnie bywa. Ale ja i tak lubię bardzo
ulennia - wiem też trochę o Twojej chorobie, uciążliwe ale co zrobić, trzeba z tym żyć to trzeba. Kobieta tak wiele wytrzyma ... Może skonsultuj te ziółka z lekarzem. Tu u nas wiele dziewczyn piło i są efekty
Musisz się tylko liczyć z tym, że to raczej chłopiec jest po ziołach i to średnio grzeczny ;-)
kok.o -jak tam Ewcia ?? mam nadzieję, że to zębole i nic się nie wykluło z tego wczorajszego osłabienia
caterina odpoczywaj !!! chrzanić wszystko !!! teraz inne są priorytety ale Ty przecież o tym wiesz Mamusiu
Aleksis , maiev współczuję bardzo tej zgagi, to straszne , może to przez to niemieckie żarcie faktycznie...
zuza a Ty jak tam żyjesz kochana ?? Ja prawko odbiorę jakoś za tydzień to już niedługo przyjadę i się wyśpisz nareszcie , jsteśmy umówione
tere - dziś huta czy dzień odpoczynkowy ?? W czwartki chyba nie pracujesz ?? To dlaczego nic nie piszesz ? :-)
Wiecie Oli też chodzi tyłem i jeszcze czasem z zamkniętymi oczami, jakieś dziwne te dzieci...
Jejku, Olek mi dosłownie na głowę wchodzi
Wrócę jak go uśpię
Dzisiaj jeszcze mam ciasto do pieczenia dla eMa na jutro do pracy bo ma imieniny. U nas tak zawsze impreza za imprezą, wczoraj też teść miał imieniny...
Narazie !!