reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Zuzanka no napisz cos pliiis...jakie emocje i wszystko, jak to jest zostac mama tak nagle, niby z przygotowaniem, ale bez....jak mala na was zareagowala?
No i z suwaczkiem cos bedziesz musiala pokombinowac nowego:tak:ale to na spokojnie;-)

Katiuszka teraz jestem usatysfakcjonowana twoim postem:-)

Kok.o bardzo rozsadnie z twojej strony...w koncu wydaje mi sie to sprawiedliwe. Mialam w przedszkolu takie dziecko 5 lat co to bylo wegetarianinem i wyjadal sznycelki innym :baffled: robil to bardzo szybko i dzieciaki nawet sie nie orientowaly czasem:baffled: a my co mialysmy robic? sadzac go osobno? nie? latac za nim i wyrywac kotleta z buzi....trudne to bylo, serio:zawstydzona/y:

Tere fere tez jedziemy w niedziele wymoczyc tylek, znaczy ja chyba nie bede bo ma mnie ponoc zalac:nerd:

reklama
no więc ,noo cóż,no tak,że ten.....

emocji nie da się opisać,szczęście i radość jaka się rodzi jak się widzi taką Myszę nie da się opisać,jest bezcenne :-) jak jej powiedziałam,że po nią przyjechałam i zabiorę ją do domu i będę ją nosić ,tulić i kochać to się uśmiechnęła od ucha do ucha :tak:aż mnie zatkało z radości . Pani z OA robi wszystko aby mała trafiła do Nas jak najszybciej :tak:

Był M szyszka :tak:Małą miał akurat na rękach jak mówiłam do niej a Ona obserwator taki i na mojego M tymi swoimi oczyskami i uśmiech mu przesyłała od czasu do czasu bo chętna do uśmiechu nie jest ;-)do odbioru Małej codziennie mamy jeździć do niej aby się do Nas przyzwyczaiła a My nauczyli się ;-)
Aleksis nie rycz głupia no!!!!

Oj zuza ja coś czuję, że ona was owinie dookoła małego paluszka :-D:tak:
Ale fajnie, że tak się to ładnie zaczęło :tak:

Jutro poprosimy więcej info i zdjęc, koniecznie :tak:

Aleksis - Ty też miałaś nam pokazać swojego Fasolka !!! :happy2: Raz , dwa i będzie też strzelał oczyskami do Was !!

Ale dziś miły dzień,
Dobranoc kochane.

Kurcze Zuzanka to jest takie niesamowite wszystko. Lepiej dla malej byloby gdyby udalo sie jak najszybciej Wam ja oddac.

dzięki dziewczyny

właśnie Aleksis ja taka nie ogarnięta ,cieszę się ,że u Ciebie kulka rośnie i zdrowi jesteście ,wybacz mi ale . No właśnie dawaj fasola bo nie chce krakać ale będzie syn :tak:

Muma no już na nią dzisiaj setki duuże poleciały :-D
Gatto dla tego z OA robią wszystko aby już po niedzieli Mała była z Nami :tak:

reklama
Do góry