reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
zuzanka piękna ta Wasza córcia!!! bożeeee aż mi trudno uwierzyć!!! nie wiem co napisać...a u mnie to rzadkość - jak wiecie;-) No przeogromnie się cieszę i wzruszam za każdym razem jak coś piszesz!!! trzymam kciuki, żeby Malutka szybko u Was zamieszkała i żeby wszystko pięknie się poukładało!!!

Gatto, Muma cieszę się, że jesteście usatysfakcjonowane....yyy ale trudne słowo, nie?;-):-) postarałam się dla Was hehehe
Aleksis a mnie się od dziś wydaje, że to będzie ON:tak: nie wiem dlaczego...jakaś intuicja? czarna magia czy cuś? noo zobaczymy komu się sprawdzi!!!! no i dawał pierwsze foto Małego:tak::-)
Uciekam Dziewczyny, padam na face:-D i boję się nocki:baffled: oby mały spał.....
Do jutra!!!!

aaa kok.o popieram decyzję o mięsku dla Ewy:tak: niech popróbuje, a jak będzie już kumać, to sama wybierze. Może odrzuci ją tak jak Ciebie...a jak nie, to będzie z eMem chodzic do mięsnego po schabowe i karkóweczkę:-D

Ostatnia edycja:
Tere fere, nie bo mnie ostro zalewa, co to taki koreczek:-p

Zuzanka kurcze tak pomyslec to twoja corka jest tylko 2 miesiace mlodsza od mojej!!! ;-)

a ja weszłam tutaj żeby sie przywitać i powiedzieć ze BARDZO SIĘ CIESZĘ ZE SZCZĘŚCIA ZUZANKI tak bardzo że musiałam to napisać :-D

pozdraiwm babeczki
PS
Aleksis moje gratulacje i wszystkiego dobrego

Heloł z rana,

U nas niestety pobudka o 0.30 i gdzieś do 3ej spanie z nami ale takie - co chwilę kop pod żebra albo w twarz:baffled: Potem wyspany normalnie wstał o 6.50. Kogo ja urodziłam ??? ;-):-)
A wczoraj na dokończenie gadki o eMach mój też zaczął jakieś mądrości wygłaszać a w nocy to chyba on tak naprawdę obudził Olka bo wstawał do łazienki i oczywiście wszystkie światłą musi porozpalać , wali drzwiami, ech... a za dwie sekundy już chrapie odwrócony i bujaj się z cyborgiem..

Zjem coś, kawkę wypiję i wrócę.

Hej,

Ale emocje były wczoraj...Nie mogłam też zasnąć i miałam przed oczyma Zuzankę z Myszką.Ah, piękny widok. Najlepszy przezent na Gwiazdkę jaki człowiek może sobie wymarzyć

Terefere już zarabia na chlebek od rana, a My reszta pewnie jeszcze latamy w pidżamach i popijamy pierwszą kawę

Bzzz Kochana co u Ciebie?

Muma
to Twój eM boi się ciemności? ło matko, chyba bym się wściekła...On sobie myśli, że Ty i tak możesz spać rano ile wlezie a on do pracy:-D Mój dziś rano tak walił garami, że też się obudziłam, ale to po 8 rano, nie wśrodku nocy

Ostatnia edycja:
zuzanka super, jejku wyobrazam sobie jakie to emocje. Od poniedziałku z Wami - oj byłoby super. Szczerze Wam tego życzę.

Muma zakupy sporo. Warzywa i owoce super. Szynka trochę z przerostami, ale ciężko mi trafić z dobrą wędliną, bo jestem dość wymagająca. Możesz coś polecić ? Czy może tam nie zamawiasz wędlin ? Ogólnie jestem zadowolona i chyba jeszcze zamówię, Parę rzeczy nie przyszło.

kok.o też uważam, że dobra decyzja z tym mięsem - bardzo dojrzała.

aleksis jaką amniopunkcje ? Co to za badanie i czemu masz robić ?

ALeksis - no jakiś strachliwy nie jest ale tak sobie maszeruje i rozpala wszystko po drodze i jeszcze na zamek łazienkę zamyka 'trzask' jakby tam mu zaraz jakieś tłumy miały wparadować. I jak się po takim czymś Olek budzi to mam ochotę go zabić.
Ja i tak teraz wstaję razem z nimi ale co tam, luzik, nie ?:happy:

Gochson -
bezkonkurencyjna jest szynka od szwagra:-D Jest po prostu super i często w promocji. A co do rzeczy, których nie dostałaś to zaznacz sobie na dole przy kończeniu zamówienia , żeby dzwonili w sprawie zamienników - ja tak robię i wtedy mówię im czy ma być coś w zamian czy rezygnuję.
kok.o - wczoraj coś było z tym koopkaniem, Oli miał pod pachami, musiałam go kąpać w ciągu dnia:tak:

Gatto dołączam do klubu 'korek to nie dla mnie':-D

zuza no po prostu nie wypada tak długo spać !!! ;-)

Ani@k - jak tam ????

reklama
Dziendoberek

U nas dzis swieto lasu, mloda obudzila po 6 na mleko, potem od razu zasnela i spalysmy do 8.10!!! :-):-)

Zuzanko ja tez jestem naprawde rozemocjonowana!

Adopcja to jest najpiekniejsza i najbardziej szlachetna rzecz jaka czlowiek moze zrobic drugiemu czlowiekowi.

Muma oj kurcze nie zazdroszcze, ale moze to jakies zebiska ida??:eek: jesli chodzi o eMy to jest temat rzeka. Moj tez swoim chrapaniem budzi mloda:crazy: kiedys sie naprawie wkurze i kupie sobie tapczan do pokoiku i sie tam ulokuje:cool2:

Gochson nie nie Aleksis nie musi robic tego badania! tak gdyba tylko;-)

Dzis z samego ranca mloda mi walnela taka kooooope, ze musialam ja niemalze cala umyc:-D moze po wczorajszej mozzarelli:-p

Do góry