reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam Was dziewczynki. :-) Dawno nie pisałam poniewaz chciałam dychnac od wszystkiego do tego jeszcze 1,5 m-ca temu miałam zapalenie nerwow miedzyzebrowych i brałam mocne ant. + ketonal i własnie podczas kuracji zaszłam w ciaze :-D nie biorac takiej opcji wogole pod uwage , poniewaz staranie 5 lat a po roku tzn. 2009 zaszłam w ciaze ale cp i usunieto mi lewy jajowod i tak znow 4 lata iiiiiiiiiiiiiii udałao sie. Test zrobiłam 21.10.13 r a u gin byłam 27.10.13r i pecherzyk jest tam gdzie trzeba;-). Tak wiec nie poddawajcie sie . Gdy ja juz zwatpiłam to wtedy babelek:-D postanowil u mnie zagoscic. Buziaki . pozdrowienia dla zuzanki81;-) mysle ze mnie pamieta :-)

reklama
Laleczka ja Cię chyba nie pamiętam...pewnie pisałaś tu z dziewczynami zanim ja nastałam:tak: Ale to nieważne....Bardzo, bardzo Ci gratuluję!!!!! nawet nie wyobrażam sobie jak musicie być szczęśliwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fajnie, że się tu odezwałaś i podzieliłaś dobrymi newsami!!! mam nadzieję, że nasze kochane staraczki na nowo znajdą w sobie dużo nadziei i zaraz wezmą się do "roboty":-)
Widzicie Kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cuda są???? SĄĄĄĄĄĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

czesc Laleczka, ja tez cie nie kojarze, ale witam i serdecznie gratuluje!! Na pewno jestescie przeszczesliwi!

cześć LALECZKA pamiętam Cię i bardzo się cieszę z Twojego szczęścia to jest kolejny przykład ,że życie Nam potrafi zrobić niespodziankę :tak:wpadaj częściej i opowiadaj jak u Ciebie w między czasie :tak:ściskam Cię bardzo Cieplutko :tak::tak::tak:

Czesc Babole
Aleksis- gratulacje Mamusko!

Katiuszka- bola gorne mocno, widzialam po malej

Tere- niezle tesciowa pojechala

Laleczka- gratulacje!

Zuza- nie znam sie, ale wiesz, mocno zaciskam zebys byla nastepna w kolejce

Szyszka - matko, za chwile rodzisz:):)

Muma- calusy dla ksiecia

Kok.o - fajnie, ze Ewcia tak super w zlobie sobie radzi

Umylam dzis wszystkie okna, rece mam do kostek. Cud dalej chory, nie wyrabiam. Martula tyle rzeczy juz potrafi, ze w szoku jestem, buduje wieze z klockow, uklada puzzle, przytula sie jak poprosze, bez proszenia tez rzecz jasna.

Sciskam mocno, za staraczki kciuki zaciskam

alex roczek robisz w domku? Sama gotujesz?

Ciekawe jak tam Muma i Oluś.
Napisz jakie prezenty dostał, no i jak teściu ogólnie na roczku.

W domu robię, sama gotuję, ale chyba na 2 razy zrobię (dla rodziny i znajomych ciotek, wujków i ich pociech)

Powoli się zabieram za planowanie, tort już zamówiłam, znajoma koleżanki robi w domu piękne torty, nasz będzie z motylkami, biedronkami, typowo dziewczyński

reklama
tere fere heheh no mały zasuwa już konkretnie, jak mały samochodzik:-D najlepiej wygląda, jak się otworzy drzwi od salonu (normalnie zawsze były otwarte, ale teraz jak mały raczkuje, to zamykamy, bo jeszcze nie mamy bramki na schody) no i jak skubany zobaczy, że ktoś sięga tylko do klamki, to w sekundzie rzuca wszystko czym się aktualnie zajmuje i chwila moment już przy drzwiach:tak:i od razu na schody albo do kuchni:eek: musze szybko tą bramkę skołować:baffled:
alex noo ześ mnie pocieszyła:-p zdrówka dla Cuda, a Tobie chwili oddechu!!!! Kobito!!!! zwolnij!!!!

Mały mi padł o 19:30 ale do teraz jeszcze się tam kręci, bo oczywiście fajerwerków ciąg dalszy:angry: chyba dziś kulminacja...bo nawalają konkretnie. Sąsiadka, dwa domy dalej, właśnie skończyła swój pokaz:crazy: ale i tak nie narzekam, bo ogólnie da się wytrzymać, a mogło być dużo gorzej zważywszy, że mieszkamy na hinduskiej dzielnicy:-p
Muma przeżyliście urodzinki????

Do góry