reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma o kurde! bym powiedziala, ze nadgorliwa sie kuzynka znalazla! pewnie trzebabylo jej wytlumaczyc i kazac leciec do smietnika, niech je przytarga z powrotem! Nadgorliwosc jest gorsza niz...ee nie pamietam co. Nie wazne, ja bym sie wkur..nawet jak tych zabobonow nie znam. To chyba twoj tesc decyduje o pewnych rzeczach i wole jego powinno sie uszanowac.
A tak swoja droga to jak sie posprzata wczesniej to niby co sie stanie?? tak z ciekawosci pytam, bo ja zawsze robilam na zlosc zabobonom i przechodzilam po czarnym kocie i takie tam ;-)

Katiuszka moja nawet jak jest najedzona to jak jest cos do pociamkania czy zmiazdzenia to ona chetna:tak: ale zawsze takie ciapranie to z nami, do towarzystwa, nigdy sama nie je:tak:

Aleksis zrob zdjecie i pokaz co stworzylas :tak: a co kanapy to dupka musi sie przyzwyczaic;-) o czwartek to juz pojutrze..fajnie:-):-)

Bionda powodzenia w starankach &&&&&&

Aaaaa Katiuszka ja mam taki fotelik, ale to jest grupa 0+1, to nie wiem jaki ty chcesz, poza tym to wloska firma wiec nie wiem czy dostaniesz gdzies u was i koszt jest tez spory 200€ Iseos Neo+

reklama
Aleksis ja nie mam dekoracji bo nie lubie. Mam dodatki typu poduszka,oslonka na doniczke,storczyk w odpowiednim kolorze. Tylko plis,nie rob sztucznych kwiatow,to stare i tandetne,a mieszkanie masz fajne,kanape nowoczesna.
Cos Ci wymysle,znajde i podrzuce. Moze fote strzele swojego kąta.

Olek skarbie, ciocia zyczy Ci zebys byl zdrowy,zeby zawsze dopisywal Ci dobry humorek,zeby mama,tata i siostra byli dla Ciebie dobrzy,zeby przytulali i calowali,góry zabawek i mało upadków,zebys noska nie zbił.

Gochson nie dosc ze zmiana czasu to jeszcze nie pośpisz.

Katiuszka ja to myslalam,ze Ty z huraganem jestes juz na naszym wybrzeżu!

Koko co ty w kfc jadlas?

Ani@k buziak.

Muma mnie tez nagadali tyle glupot po smierci mamy ze moglam wszystkim doradzac w sprawie zabobonow. Masakra.

kok.o:sorry2:no nie wpadłam na to, żeby dawać mu do poskubania w porze obiadu np.:baffled: :-D wymyśliłam sobie, że obiad to obiad, a nauka później...No ale jak on mógł coś zjeść, jak głodny nie był:confused: jutro dam mu warzywa razem z karmionym obiadkiem, zobaczymy czy tak samo wciągnie jak ten makaron. Ale mówię Ci, w szoku byłam!!! tak ładnie do buzi trafiał, raz po raz!!! i nawet nie wywalał talerza do góry nogami:tak:zauważyłam, że raz je prawą a raz lewą rączką:baffled: na tym etapie dzieci tak mają? czy może być oburęczny? w sumie dla mnie to chyba nie ma znaczenia...
Gatto dzięki za linka, ale masz rację, nam chodzi o ten większy już fotelik. To muszę się do Mumy usmiechnąć po linka. Muma

Ale miałam nerwa na spacerze!!!! usiadłam sobie na ławeczce, w zacisznym miejscu. Mały sobie spał, a ja na komórce czytałam bb i muzyki słuchałam. Aż tu nagle, jak jakaś idiotka się nie zadzrze mi za uchem!!!!!!!!!!!!! od razu mały na równe nogi się zerwał i w płacz, bo się wystraszył!!! debilka jedna darła się na swoje psiury Ja rozumiem, że wyszła z psami,musi je zawałać...ale ten parko-las jest tak zaprojektowany, że właśnie las służy do wypuszczania psów, tam mogą się wyszaleć ile wlezie, a część parkowa jest do spacerowania z wózkami, pikników na trawce itp. To jak przylazła już w nie to miejsce co potrzeba, to powinna zatkać gębę, a nie piłować ile pary w płucach!!!!!:wściekła/y: nic tylko podejść i takiego kopa w dupę zasadzić, żeby się wreszcie ogarnęła poj..a Angolka!!!!!!!!!!!!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
No i dlatego Julek teraz śpi po raz trzeci, pewnie wstanie gdzieś o 17:30, to pójdzie spać około 21 zamiast 19. Boziuuu daj mi cierpliwość do tych ludzi:angry:

edit:kok.o super Mała zaliczyła pierwszy dzień w żłobku!!! teraz będziecie codziennie tam chodziły? jak długo będzie trwał ten okres próbny?
Aleksis noo to czekamy na czwartek!!!! będzie dobrze!!! i serduszko będzie pięknie biło...może dwa?;-)a co do stroików..to ja tak jak tere fere nie lubię sztucznych kwiatów w takich wiązankach. Ale kiedyś widziałam w sklepie sztucznego storczyka i bardzo mi się spodobał, bo wyglądał jak żywy!!! te kwiatuszki były zrobione z materiału, a nie z plastiku i chyba dlatego tak realistycznie wyglądał. Może te Twoje też takie są...A poza tym, to każdy ma swój gust i urządza sobie chatkę jak jemu się podoba, nie?:tak: to tylko nasze zdanie:-)
tere fere nie, nie wywiało mnie. Wczoraj siedziałam na doopie w domu, a dziś już wiatr zelżał trochę heheh
Muma napisz jak Oluś wytrwał w kościele? hehe boi się święconej wody:-D
a właśnie...a propos kościoła...tere fere masz w końcu te zdjęcia z chrzcin???? nic się nie chwalisz...

Ostatnia edycja:
He he bo tak napisalam idiotycznie. Szlam z pracy akurat.
Widzialam foty, wybralam bo jest 200 i teraz bedzie obrabial. Mialam wybrac z 15szt wybralam 50. Troche duzo,ale nie umialam zrezygnowac.

Wlasnie moj Timi zaczął raczkowac! Woow! Ekstra!

witam sie wieczornie po bieganku:-) kurna, do doopy biega sie po kostce, ale innej opcji nie mam, oprócz głównej drogi wszedzie ciemno jak w d...:wściekła/y:
tere czyli bedziesz musiała dopłacic? znaczy za same zdjecia?...hmmm... w sumie bez sensu, bo co fotografowi szkodzi wrzucic na płytke kilka plików więcej.. ..No chyba ze robi jakis album z animacją i fontannami i więcej zdjeć będzie migać i obracać sie w rytm muzyczki:-D;-) I gratulacje dla Tima za zdobycie nowej umiejętnosci:-) teraz ucz sie chodzić szurając nogami zeby go nie przydepnać przypadkiem;-) Ja w kuchni juz sie tak nauczyłam, bo Młoda cichaczem przyczłapuje jak cos robie,siada mi za nogą i siedzi cichutko:-).
katiuszka Młoda zwykle w jednej rece ma np.buraka, w drugiej np.marchewke i na zmiane gryzie;-) ja gimpa mam w sumie obcykanego (chyba...), jakby co to moge pomóc;-) Do żłobka juz bedziemy codziennie chodzic, tak do godz 13 - 13.30 bedzie sie tam wybawiała, a potem do domu na cyca bedziemy wracać.. dopóki do pracy nie wróce albo dzieć cyca nie porzuci;-)

Ja jako dekoracje uwielbiam swieczki hihi. I na dodatek je zuzywam zapalajac, aczkolwiek mam tez taka dekoracje z takich suchych chabasci. W zasadzie nie podobaja mi sie takie rzeczy ale to akurat mi bardzo pasi. Zrobie zdjecie to wam pokaze o co loto:)
Katiuszka ja bym od razu zwrocila Babie uwage!;)

reklama
Aaaa no wlasnie zapomnialam! Tere fere gratki!! Ale Tymus jest szybki!! Rozwija sie z predkoscia freccia rossa :) (to taki szybki pociag u nas)
Kok.o uwazaj coby podlogi nie skonsumowac zbyt szybko;) no i fajnie, ze Ewcia sie zaklimatyzowala tak bezbolesnie:)

Do góry