reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

tere fere nooo to napewno po odstawieniu tabsów.
Mam zdjęcia z parku z wyrwanymi drzewami razem z korzeniami, ale musze zrzucić z komóry. Jutro wkleję.
Gatto zainstalowałam tą przeglądarkę Chrome:tak: no i racja! tłumaczy...ale jakoś tak dziwnie, za każdym razem trzeba odnawiać :baffled:nooo ale lepsze to niż sprawdzanie każdej opcji:-p
Spadam dziewczynki!!! melduję się jutro z kawką i śniadaniem!!!
miłej nocki!!! a tu foto z parku

WP_000200.jpg

Załączniki

• WP_000200.jpg
    WP_000200.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 19
Ostatnia edycja:
reklama
mam jakieś foty swoich głupotek, resztę mam na stronce, bo nie mogę znależć fotek.

Załączniki

• DSC02066.jpg
    DSC02066.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 32
  • Kam-0012.jpg
    Kam-0012.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 29
  • Kam-9688.jpg
    Kam-9688.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 26
  • Kam-9704.jpg
    Kam-9704.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 27
znalazłam foty moje

Załączniki

• 015.jpg
    015.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 29
  • 010.jpg
    010.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 33
  • 013.jpg
    013.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 25
  • 024.jpg
    024.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 28
  • 038.jpg
    038.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_0433.jpg
    IMG_0433.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 26
  • 029.jpg
    029.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 30
o kurka!!!! tere fere ale masz ładnie!!! styl nowoczesny, ale bardzo przytulnie:tak:podpatrzyłam coś w kuchni...na ścianie między szafkami masz płytki czy taką szybę z nadrukiem?
ale poczytam już jutro, bo serio muszę już iść spać!!!!!

No idz spadz a nie podgladasz co ludzie w domu maja. He he.

Mam zwykla tapete i szybe na dystansie,ktora sami montowalismy,bo stolarze inaczej to robia i wyglada gorzej wtedy.
Ogolnie bylo tak na zimno w domu,ale wlasnie dodatkami mozna nawet trupa ożywic.

Hej,

Gatto - A dziś znów !!! 100 lat, 100 lat , zdrówka, miłości i duuuużo szczęścia *** :tak::tak::tak:

tere fere - super mieszkanko !! a wcześniej to chyba salon ?? Wszystko mi się podoba :tak: Aaa i poproszę o namiar na ten świecznik nad kanapą :tak:

katiuszka - straszny ten huragan :szok: też się w TV naoglądałam, a co do incydentu w parku to pewnie, że nie ma co podskakiwać. Takie czasy a tam chyba jeszcze gorzej niż u nas..

kok.o bardzo się cieszę, że Ewcia jest już 'zadomowiona' w żłobie, naprawdę super jak na takiego maluszka :tak: Oby tylko za często nie łapała tych głupich infekcji.

Gatto pytałaś o ten zwyczaj z kwiatami. W ogóle to wszystko to powymyślały siostry teścia (oni są z małej miejscowości i to tam takie zwyczaje..) jak były na pogrzebie. Otóż podobno miesiąc po śmierci dusza jest w takim zawieszeniu między ziemią a innym miejscem pobytu i nie można nic ruszać w domu ani sprzątać tych kwiatów bo by tej zmarłej było przykro :baffled:
A jak się tego nie zrobi to może być jej przykro ale może się też zdenerwować i kogoś zabrać .. To chyba kuzynkę jeśli już :confused: Ech...

Wczoraj oczywiście w kościele Olek koncertował, no bo spał już w drodze a tu nagle znów ciemno, wszyscy na czarno, organy grają.. Ale jakoś przetrwaliśmy .
Potem jeszcze byliśmy u dziadków, z moją babcią naprawdę jest coraz gorzej, nie chce się w ogóle np przebierać do spania, nie chce wychodzić na dwór, nie chce się myć, leży tylko i czeka.. masakra. I zrobiła się taka złośliwa, kiedyś taka nie była no ale wiem , że to nie jej wina..
Dziadek za to na nasz widok cieszy się i tańczy;-)

Dotarliśmy do domu późno, ledwo Olka dobudziliśmy do mycia i butli i takie oto miał urodziny.. Ale odbijemy sobie w sobotę;-):tak:

Miłego dnia Dziewczynki !!! Lecę po śniadanko :-)

Ostatnia edycja:
Fenks.

Musze tylko sobie przypomniec gdzie kupilam ten swiecznik.
A co do zabobonu to mi mowili,ze ziemia musie sie ulezeć i cos tam jeszcze,wiec kazdy gada co mu ślina na jezyk przyniesie.

Szkoda babci,ale za to dziadek w dobrej formie.

Lece bo u nas kupsztal od rana. Ide kawe dziabnac i lece na cmentarz z tata i malym.

reklama
Gatto a co tam jeszcze raz :-) Wszystkiego dobrego :-):-):-)

cześć dziewczyny

Muma :*******
tere no foty masz zajebiste ja bym chciała zrobić fajne zdjęcia ślubne ale takie wiesz 7 lat po :tak:;-) za duża kiecka ,za duży gajer na eMie :-D i takie właśnie śmieszne jakieś inne no :tak: a mieszkanko masz śliczne.
katiuszka ja też oglądałam wiadomości wczoraj no i w szoku byłam kurde jaka siła tego huraganu ,dobrze,że u Was wszystko w porządku .
kok.o dzisiaj też w kfc siedzisz??;-)

Do góry