reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

koko nie nie nic nie dopłacam za foty, to mój kumpel, zrobi mi za jedną cenę, a co nie chcę wywołać teraz to i tak mam na płytce. Tylko te 50 szt mi obrobi, a tak na płycie te 200 będzie tak jak zrobił. Tamte przytnie, mnie wyszczupli, wydłuży nogi, powiększy usta i cycki...hehehehe no trochę przesadziłam...

Gatto ooo nauczę się troszkę włoskiego. Mnie moja koleżanka nauczyła jedno słowo, a raczej sama się go nauczyłam, bo ciągle gdy gadała przez telefon ze swoim eMem będąc w Polsce to powtarzała, mianowicie...koza...

Muma
kto to dla Ciebie jest Magda z Twoim nazwiskiem???? Mamy wspólne znajome na fejsie. Moja pracownica jest koleżanką tej twojej...

reklama
ha ha! teraz wszystkie siedzą na fejsie w profilu Mumy i przeglądają jej znajomych szukając Magdy z nazwiskiem Mumy:-D

a to pewnie szwagierka

Ostatnia edycja:
Pewnie taaa, ale i tak co tam kto znajdzie. Mnieee????? Moją znajomą??? I tak jest w moich znajomych. Ale jak coś to mogę zapoznać. Hihihihihihi

Aleksis tak w kilka minut pokazuję to co mi wpadło w oko....

Załączniki

• swiecznik-na-tealighty.jpg
    swiecznik-na-tealighty.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 22
  • f-weltbild-szklany-swiecznik-na-tealighty-flora-6-elementow.jpg
    f-weltbild-szklany-swiecznik-na-tealighty-flora-6-elementow.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 24
  • i-koziol-patera-na-owoce-eve-czerwona-3552536.jpg
    i-koziol-patera-na-owoce-eve-czerwona-3552536.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 21
  • 201309213635.jpg
    201309213635.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 20
  • ninnananna orange fruit - trzy patery.jpg
    ninnananna orange fruit - trzy patery.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 25
  • pateranaowoce.jpg
    pateranaowoce.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 19
Ostatnia edycja:
Oczywiście te z jakimiś sztucznymi farfoclami można zamienić na kamienie, nawet te wyzbierane na polu czy piaskownicy, a najlepiej otoczaki np. Zimą można tam świerk włożyć, latem zboże, jesienią kasztany, wiosną świeże konwalie, czy stokrotki.

Tere fere - to szwagierka i niekoniecznie chcialabym aby mnie tu namierzyla ona lub jej znajome please ...
Reszta jutro bo nie mam nawet sily pisac, glowa mi odpada..
Spokojnej nocy !!

Muma nie zartuj. Chyba nie masz mnie za takiego imbecyla. W zyciu bym nie powiedziala o forum,nawet moja przyjaciolka nie wie,bo was traktuje jak pamietnik. Pisze wszystko,a ze sie tu nie znamy to mozna sobie popsioczyc. Jakby mnie moja szwagierka znalazla tutaj to by na zawal zeszla co ja tu o niej pisalam. He he.

Z reszta tez bym nie chciala,zeby mnie tu moja tym bardziej, pracownica znalazla.

Kurka,dziewczyny od kiedy nie biore tabletek to stempluje. To jest norma? Jeszcze nie doszlam do ginki,ale caly czas ide.

ohooocoś czuję, że Muma miała kiepski wieczór:baffled: pewnie znowu wspomnienia itp.:-( Trzymaj się Kochana!!!!
tere fere noo to żeś napisała z tymi zdjęciami:-) przecież w zyciu bym nie zajarzyła o co chodzi:-D eee to masz fajnie, jak Ci kumpel poobrabia te zdjecia. Mój fotograf (mąż kuzynki) niby miał to samo zrobić, głównie na tym mi zależało...no ale okazało się, że tylko pstryknął i koniec. No ale że za darmoooo i że rodzinaaaaa....no to się nic nie odezwałam:crazy:
Fajne te dekoracje:tak: ciekawe czy Aleksis przypadną do gustu.
Nooo i gratulacje dla Timka!!!! codziennie coś nowego...wczoraj ząb, dziś raczkujemy...ojjj w takim tempie to za tydzień będzie biegał na dwóch nóżkach:tak::-DA co do plamień...może to być po odstawieniu tabletek. Tak mi się wydaje...Aile ich nie bierzesz?
kok.o jutro zrobię młodemu warzywka i podam razem z obiadkiem. Dzisiaj na podwieczorek dałam mu na blat od krzesełka kawałki chleba z serkiem i trochę tego makaronu....no i zjadł:-p A powiedz mi, po czym poznasz, że mała się najadła?:sorry2:wiem, że głupie pytanie...ale gdybym chciała w ten sposób dać małemu cały obiad, żeby sam zjadł, to nie sądzę, żeby sam się najadł taką ilością jak daję mu łyżeczką. Pewnie po kilku ruchach ręką do buzi znudzi mu się i będzie rozwalał, a nie jadł. Tak sobie może robić jak je coś w ramach nauki i ćwiczeń, ale nie posiłku takiego konkretnego.
Gatto wiesz..tu lepiej nie otwierać buzi i nie komentować takiego zachowania (ta baba w parku) bo nie wiadomo na kogo się trafi. A już najgorzej jak osobnik jest koloru czarnego:crazy: popatrzysz się ledwo, a tu już z morda skaczą, że rasistka, że coś ci się nie podoba itp. Czasem lepiej odpuścić-serio. Pamiętam taką historię sprzed kilku lat. Znajomy mojego eMa wychodził z vana, była to zima i jakoś wyjątkawo śnieg leżał. I jakieś dzieciaki murzyńskie zaczęły napierniczać go śnieżkami, a w śniezkach były kamienie:baffled: A że ten znajomy mizerniutki facet, zaraz miał całą facjatę czerwoną i głowę obitą. Złapał takiego gówniarza, tylko nim potrząsnął, a tu z naprzeciwka jak nie wylecązdomu takiefest murzyńskie baby, jak go naprały to ledwo z zyciem uszedł!!! i jeszcze idiotki na policję zadzwoniły, że dziecko dotknął. Na szczęście dla tego faceta, jakiś sąsiad widział z okna całe zajście i powiedział policji jak było, to się skończyło tylko na ustnym upomnieniu. Jeszcze by poszedł siedzieć za dzieciaki. Tak więc lepiej się nie odzywać:no:

katiuszka ogólnie to ten fotograf, to fotograf profesjonalista, a ja go znalazłam jak brałam ślub (naszukałam się sporo kogoś konkretnego) no i tak zrobiłam foty dla ema na prezent ślubny. Portretowe, seksowne, ale nie akty dla jasności, potem robił nam ślubne, potem chrzciny chrześniaka i wszystkich pociotów w rodzinie, polecałam go wszystkim klientkom,które korzystały oczywiście z jego usług, potem zaczęłam z nim współpracować przy warsztatach fotograficznych i sesjach modelek i modeli (robiłam wszelkie stylizacje) i tak się zaczęliśmy kumplować, bo polubiliśmy się z jego żoną i moim eMem.

Skończyły mi się i teraz miałam mieć zmienione ale tak szybko docieram do ginki, że już połowa cyklu za mną i to z plamieniami. Głupek jestem z alzheimerem.

Kurde cały czas oglądam co ten huragan narobił, masakra jakaś. Lotnisko zamknięte to główne było, ludzie się przewracali, drzewa przygniatały samochody...

reklama
Aleksis tu są z allegro takie tam świeczniki i wazony ozdobne, do których nie wkłada się kwiatów, aj tylko czasem jakiegoś storczyka wrzucam w takie dziwadła. Mam ten z jedną świeczką, tylko jasny.
Ale w domu mam 3 fajne i pomalowałam sprayem na kolor fuksjowy, żeby mi pasowało, bo były jakieś ciapciate.

Załączniki

• 3654099699.jpg
    3654099699.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 16
  • 3667383831.jpg
    3667383831.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 17
  • 3667383915.jpg
    3667383915.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 17
  • 3667383980.jpg
    3667383980.jpg