Katiuszka w zwiazku z tym, ze na Wielkanoc mloda byla mala, a ja z nia uwiazana, to zrobilam tylko zdjecia, eM wywolal i nakleilam je na taki kartonik a'la passepartou, w srodku wydrukowane zyczenia, zrobilam to na kompie i w sumie nie wyszlo zle, aczkolwiek troche archaicznie Ale z braku czasu.... I tak wszyscy byli zachwyceni Oczywiscie napisalam, ze zyczenia sle Cristina z rodzicami :-):-)
Dziewczyny bylam w dwoch sklepach i na koncu kupilam ten telefon niedaleko domu, bo okazalo sie, ze ma najlepsze ceny! Upocilam sie z mloda co nie miara, kurde ale czemu opona po takich gimnastykach sie nie zmniejsza sie pytam??
Doszla paczka od mamy wsadzila nam na urodziny Daniusie i Ikary to pewnie dlatego opona zamiast sie zmniejszac to sie powieksza i mloda zarobila bluze i sukienke z reserved. Tylko dlaczego ona dostaje takie fajne prezenty jak my mamy urodziny?
Paczka z c&a nie doszla.
Jutro mam o 8 rano goscia od piecyka na sprawdzenie czy wsio ok.
Dziewczyny bylam w dwoch sklepach i na koncu kupilam ten telefon niedaleko domu, bo okazalo sie, ze ma najlepsze ceny! Upocilam sie z mloda co nie miara, kurde ale czemu opona po takich gimnastykach sie nie zmniejsza sie pytam??
Doszla paczka od mamy wsadzila nam na urodziny Daniusie i Ikary to pewnie dlatego opona zamiast sie zmniejszac to sie powieksza i mloda zarobila bluze i sukienke z reserved. Tylko dlaczego ona dostaje takie fajne prezenty jak my mamy urodziny?
Paczka z c&a nie doszla.
Jutro mam o 8 rano goscia od piecyka na sprawdzenie czy wsio ok.