Hej hej,
Tak, mama wie, brat z rodzinka, 4 przyjaciolki no i banda w pracy.
Dzis przebudzilam sie przed 7rano, bolal mnie zoladek, tzn. mialam mdlosci. Teraz tez
Wczoraj tak mnie naparzaly te 2 zeby pod koronka, ze nie dalam rady, wzielam 1/2 tabletki paracetamolu. To i zasnelam.
jasne, ze wolalabym miec 100% pewnosci juz, ze serduszko bije i jest wymiar konkretny CRL zarodka. Nie wiem, czy moj gin da rade to wymierzyc. Juz mam namiary na specjalistow z wypasionym sprzetem, ktorzy tez wykonuja pelna diagnostyka prenatalna. Z tym ze te badania nieinwazyjne kasa chorych nie pokrywa, ale to zaplace sama w takim razie.Moze klinika by mi je wykonala pomiedzy 11tc i 14tc?
Mam pytanie: sluchajcie, on mi tylko 2x zbadal betaHCG. Powinnam go jednak przekonac, ze chce aby mi pobierano krew co tydzien? Tak dla spokojnosci?
terefere kciuki aby Maluch zaczal "smolic" jak kiedys i sie nie meczyl. Ciekawe co go zatwardzilo?
Koko.o taaa dziewczynka, ha ha.
Gatto tez tak obstawia, no zobaczymy co sie wykluje z mojego jajka? Czyli Ewunia jedzie z koksem rowno, niech sobie nie zaluje dziecko. Ma chyba podobny metabolizm do facetow, bo oni to ho ho
Dzis eM tak patrzy na podloge w kuchni i mowi: co to jest, maly syf, pelno okruchow i resztek natki pietruszki(wczoraj wlasnie z tym gotowal)? A ja na to: no, jakbym nie sprzatnela kilka razy w tygodniu to zawsze by tak wygladalo. A ze teraz mam to w nosie to tak wlasnie wyglada. Niech walczy na miotle, ja poprasowalam na siedzaco, wczoraj powolutku starlam kurze, wiec moj limit wyczerpany. Nie ma glupich!
U nas cudna pogoda.
Aha
Gatto narobilas mi smaka na nowa sofe! W przyszlym tygodniu podjade do sklepu bliziutko zawsze maja promocje, moze sie i potarguje. Kumpela tam kupila szafe i box springer lozko i utargowala sporo. Albo ja zabiore
Milego weekendu!