reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

a ja opanowuję technikę: kanapka w jednej ręce, pisanie drugą ręką i bujanie wózka nogą.. nie za bardzo mi wychodzi.. całą piżamę mam ufajdaną od pomidora :baffled: Patryk w wózku popłakuje.. chyba zaraz cyc w ruch pójdzie..:cool:

reklama
Muma,kurde ja sie boje tej kakofonii zabawkowej. Na razie Tim bawi sie jedna zabawka,bo wiecej nie dosiega na siedzaco.
A sliwki kurna nie zadzialaly. Dupa. Trza czekac do poniedz.
A za duzych dzinsow zazdroszcze.

Aleksis na razie cisza w pielusze. Pikne jeszcze do tesciowki to sie cos dowiem.

Katiuszka ale udalo Ci sie z deszczem... Wlasnie myslalam o gruszce,ale kiedy mu podac,zeby w pon rano byla kupa.
Super masz z ta e-niania.

jestem znowu nie wiem na jak długo.. wam też Synek przy (.)(.) usypia??? pociągnie pociumka parę razy i śpi.. parę minut..
Tere F. smiesznie to wygląda ale gracja się wypracowuje jak u baletnicy :-D

Ani@k heheh nie narzekaj...masz jeszcze jedną nogę wolną:-pMój tak zasypiał, nie szło go nakarmić!!! żadne budzenie nie pomagało. Położne kazały mi go rozbierać do pampersa, że niby mu tak cieplutko i milutko, no to se kima:baffled: ale weź dziecko porozbieraj w środku zimy:eek:

aaronka zapomniałam Ci odpisać...tak, tak, dobrze zanotowałaś...Julek 9 kg przekroczył:tak: ale raczej po nim nie widać tej wagi, bo po pierwsze nabity jest,a nie taki "rozlany", a po drugie dość długi jest...podobno;-) A u Was choróbska już wymarły??? nic nie pisałaś, to chyba juz ok...Jagódka to już sama się przemieszcza na stojąco???:szok: mój to na raczkach dopełza gdzie chce i tam stoi, o ile ma się czego złapać. Ale ostatnio już się "naumiał" przytrzymywać się ścian..więc praktycznie wszędzie stanie:baffled:

Gochson a jak u Ciebie zdrówko??? lepiej już?

Ostatnia edycja:
Mały w inkubatorze, a ona nie wiem...., ale chyba ok, bo jak sa foto na fb to musi być dobrze
40Y2GF2QAA7

nic więcej nie wiem, nie chce jej napastować smsami...jak coś będę więcej wiedzieć napisze na pewno...

reklama
Nio to najwazniejsze,ze dobrze,a dogrzac sie musi zmarzlaczek,bo moj 2tyg przed terminem sie urodzil ale chudziuchny,bez tluszczyku pod skora i musialam go cieplej ubierac i okrywac do poki byl taki szkieletor,a co dopiero 6tyg przed czasem.

Do góry