reklama
Muma,kurde ja sie boje tej kakofonii zabawkowej. Na razie Tim bawi sie jedna zabawka,bo wiecej nie dosiega na siedzaco.
A sliwki kurna nie zadzialaly. Dupa. Trza czekac do poniedz.
A za duzych dzinsow zazdroszcze.
Aleksis na razie cisza w pielusze. Pikne jeszcze do tesciowki to sie cos dowiem.
Katiuszka ale udalo Ci sie z deszczem... Wlasnie myslalam o gruszce,ale kiedy mu podac,zeby w pon rano byla kupa.
Super masz z ta e-niania.
A sliwki kurna nie zadzialaly. Dupa. Trza czekac do poniedz.
A za duzych dzinsow zazdroszcze.
Aleksis na razie cisza w pielusze. Pikne jeszcze do tesciowki to sie cos dowiem.
Katiuszka ale udalo Ci sie z deszczem... Wlasnie myslalam o gruszce,ale kiedy mu podac,zeby w pon rano byla kupa.
Super masz z ta e-niania.
katiuszka79
Fanka BB :)
Ani@k heheh nie narzekaj...masz jeszcze jedną nogę wolnąMój tak zasypiał, nie szło go nakarmić!!! żadne budzenie nie pomagało. Położne kazały mi go rozbierać do pampersa, że niby mu tak cieplutko i milutko, no to se kima ale weź dziecko porozbieraj w środku zimy
aaronka zapomniałam Ci odpisać...tak, tak, dobrze zanotowałaś...Julek 9 kg przekroczył ale raczej po nim nie widać tej wagi, bo po pierwsze nabity jest,a nie taki "rozlany", a po drugie dość długi jest...podobno;-) A u Was choróbska już wymarły??? nic nie pisałaś, to chyba juz ok...Jagódka to już sama się przemieszcza na stojąco??? mój to na raczkach dopełza gdzie chce i tam stoi, o ile ma się czego złapać. Ale ostatnio już się "naumiał" przytrzymywać się ścian..więc praktycznie wszędzie stanie
Gochson a jak u Ciebie zdrówko??? lepiej już?
aaronka zapomniałam Ci odpisać...tak, tak, dobrze zanotowałaś...Julek 9 kg przekroczył ale raczej po nim nie widać tej wagi, bo po pierwsze nabity jest,a nie taki "rozlany", a po drugie dość długi jest...podobno;-) A u Was choróbska już wymarły??? nic nie pisałaś, to chyba juz ok...Jagódka to już sama się przemieszcza na stojąco??? mój to na raczkach dopełza gdzie chce i tam stoi, o ile ma się czego złapać. Ale ostatnio już się "naumiał" przytrzymywać się ścian..więc praktycznie wszędzie stanie
Gochson a jak u Ciebie zdrówko??? lepiej już?
Ostatnia edycja:
Pieknaszyszunia
Ja tylko na sekundę, witam sie i.....
Dziewczyny moja koleżanka miała termin na 1/12 a urodziła wczoraj
w szoku jestem aż głowa mnie rozbolala
katiuszka79
Ja tylko na sekundę, witam sie i.....
trochę wcześnie...a co się stało? z dzidzią dobrze?
A Ty meliskę sobie zaparz!!! nie wolno Ci się tak stresować!!!
Pieknaszyszunia
Mały w inkubatorze, a ona nie wiem...., ale chyba ok, bo jak sa foto na fb to musi być dobrze
nic więcej nie wiem, nie chce jej napastować smsami...jak coś będę więcej wiedzieć napisze na pewno...
nic więcej nie wiem, nie chce jej napastować smsami...jak coś będę więcej wiedzieć napisze na pewno...
reklama
Nio to najwazniejsze,ze dobrze,a dogrzac sie musi zmarzlaczek,bo moj 2tyg przed terminem sie urodzil ale chudziuchny,bez tluszczyku pod skora i musialam go cieplej ubierac i okrywac do poki byl taki szkieletor,a co dopiero 6tyg przed czasem.