Katiuszka,no po owocach nic wlasnie sie nie ruszylo. Rano znow glicerynka i poszlo 4razy i znow kamory, na koncu dopiero normalne. I tak sie zmeczyl rodzeniem tych kamorow,ze usnal z gołą dupą na przewijaku przy oporządzaniu po kupie.
Ja dzis w robocie do 14.00 a potem jeszcze na targach do 17.00.
Koko znowu glut? Kurde ciekawe czy to nie żłobek.
Stara,kupy to bardzo ważna sprawa w życiu człowieka,niestety duzo czasu poświęcamy na kupę... hihihi
Ja pierdziele, przebieżki, 5km kurna juz sie zmeczylam od pisania tego.
Aleksis możesz brac paracetamol jak Cie boli,bo hormon ktory jest wydzielany jak cos boli wplywa nawet gorzej na samopoczucie skorupiaczka niz sam proch. Nie miej wyrzutow sumienia z tego powodu.
Ja tez bylam prywatnie w tych ważnych tygodniach ciąży.
Fenks. Zaczął smolic.he he.
A eMa naucz sprzątania, dobrze juz przytarłaś mu nosa. Ja tak bratu i ojcu robiłam po śmierci mamy. Oni mysleli,ze kibel to sie sam spłukuje i jest czysty.
Ja dzis w robocie do 14.00 a potem jeszcze na targach do 17.00.
Koko znowu glut? Kurde ciekawe czy to nie żłobek.
Stara,kupy to bardzo ważna sprawa w życiu człowieka,niestety duzo czasu poświęcamy na kupę... hihihi
Ja pierdziele, przebieżki, 5km kurna juz sie zmeczylam od pisania tego.
Aleksis możesz brac paracetamol jak Cie boli,bo hormon ktory jest wydzielany jak cos boli wplywa nawet gorzej na samopoczucie skorupiaczka niz sam proch. Nie miej wyrzutow sumienia z tego powodu.
Ja tez bylam prywatnie w tych ważnych tygodniach ciąży.
Fenks. Zaczął smolic.he he.
A eMa naucz sprzątania, dobrze juz przytarłaś mu nosa. Ja tak bratu i ojcu robiłam po śmierci mamy. Oni mysleli,ze kibel to sie sam spłukuje i jest czysty.