helloooo...
Jesteśmy i my
Młody już po śniadaniu, ja jeszcze przed. Wypatruję przez okno, chyba zanosi się na ładny dzień. Wczoraj wyspacerowaliśmy się chyba ze 3 godziny, wróciliśmy do domu na jedzonko, zamykamy za sobą drzwi...a tu jak nie lunie!!!! nawet nie wiem z czego, bo chumr nie było
ale nam się udało!!!!
lopop noo odezwałabyś się,co? napisz jak tam u Was...jak dzieci???
tere fere może gruszkę mu podaj
jak ja małego "zatwardziłam" jagodami, to potem dałam mu gruszkę i pooooszłooooo
Aleksis to zdrówka dla M.!!!! ja mam coś na to podobieństwo, robiłam już badania, gastroskopia bleeee...No i nie wyszło jakoś bardzo źle...ale mam uważać na smażone, kwaśne, alkohol
No i powiem Ci, jak się trzymam tej diety, nie jakoś restrykcyjnie, to jest super. Najgorzej jak sobie pofolguję...
szyszka ooo jak miło!!! to teraz tak hotele fundują takie kolacje???
:-) czy tylko Wam się tak udało??? a Pan Pepa idzie jako gość?;-)
Muma super masz pomagiera w sprzątaniu
mój jeszcze tego nie obczaił, ale z krzesełka to od razu wszystko ląduje na podłodze
Ani@k Muma dobrze pisze - to po ziółkach taki "artysta"
:-)
zuzka goście jeszcze "nie śmierdzą";-):-)
Gatto co tam u Was???
Caterina również pozdrawiam!!!!
kok.o Wy już codzinnie w żłobku? a docelowo to na ile godzina mała będzie tam przebywać?
Alex lepiej Małemu? pewnie antybiotyk łyka, nie?
Zmykam na jakieś jedzonko.Widzę mamę na skypie, to pewnie zaraz będzie dzwonić. Fajnie mam teraz, bo zostawiam małego na dywanie, mama go widzi przez kamerkę, a ja idę do kuchni, jak młody gdzieś się wybiera, to mama krzyczy do mnie, żebym wracała
mam taką e-nianię