reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć

Aaronka ćwicz się, będziesz nam kiedyś zdjęcia robić :tak: mam koleżankę która robiła kurs fotograficzny, mega była zadowolona, robi lepsiejsze zdjęcia i pamiętam że ubolewała nad tym że przed tym kursem kupiła sobie lustrzankę nikona.. po kursie chciała canona..
Alex__ buziaki dla Cuda :*** koffany bidulek niech zdrowieje szybciutko! buziaki dla Martuli :*** i dla Ciebie też :***
Aleksis noooo!!!!!!!!!! pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mnie się wydaje ze chłopak będzie jak nic! więc niebieski suwak jest jak najbardziej na miejscu :tak:
Tere Ty mnie chyba kiedyś pytałaś ile razy Patryk wstaje w nocy do jedzenia.. generalnie budzi się co 3 godziny.. 23-2-5 lub 24-3-6

reklama
Aleksis dla mnie są takie tabsy bezpieczne, bo miałam endometriozę i one uchronią mnie od kolejnych ognisk, a za jakiś dłuższy czas myślałam o kolejnym bobuchu...

Gatto teraz miałam jeszcze Azalię, ale to jest dla karmiących, jak mi da coś to Ci napiszę.

Katiuszka ja mam szarość i to raczej jasną... ale czarny też mi się podoba, jednak na dłuższą metę lepiej czuję się w jasnych pomieszczeniach.

Alex buziaki :*** zdrówka

Muma
moje dziecko na prezenty lubi chyba dostawać nowe zabawki, które wydają fajne dzwięki. Na gwiazdkę dostanie gąsienicę gawędziarkę, chyba u koko widziałam... ale również podobne rzeczy zaproponuję do kupienia i stolik edukacyjny.

Aleksis
jajo ma żółtko! Super!

Gochson to trzymam &&&&& za 24.10.

Zuzanka jacy goście? A jaka zapiekanka? Ja lubię zapiekanki...

aaronka kocham fotografię, ale ja to robiłam niedługi kurs, choć i tak otworzył mi oczy trochę...Ucałuj gryzonia...hihihihi

Ja czekam na chłopaków. Wróciłam z pracki zrobiłam obiadek, a mały jest jeszcze u teściówki i śpi. A eM czeka aż się obudzi. Jak wrócą będę wiedziała jak Tymek, ale łobuziak nie robił dziś kupy. Co za gałgan. Co dzień robi 2-3 kupy, a dziś kiedy miałam mu pobrać próbkę, to go zatkało cholera. Mam nadzieję, że jutro zrobi rano, bo jak nie to go jakoś chyba przymuszę...hihiiihi

tere fere- teraz to na kupkę możecie trochę poczekać, jak się Timi jak opróżnił z drugiej strony.. Ale dobrze, że już lepiej:tak:
A my mamy i stoliczek i gawędziarkę i to są ulubione zabawki Olka, no jeszcze ślimak smakosz klocków a konkretnie zabawa we wrzucanie klocków za kanapę jak mama nie patrzy;-)

aaronka to Mała jest odpowiednią dziewczyną dla mojego Olcia, znaczy się z odpowiednio pełnym uśmiechem :-p
Jak się wreszcie wszystkie spotkamy to będziesz nam robić piękne zdjęcia:tak:

Gochson -
to Ty tydzień masz do II, wizualizuj kochana teraz to co się dzieje w brzuchu, to naprawdę działa !!:tak:&&&&&&&&&&&&&&

Witam po razy ktory,
terefere aha,teraz rozumiem.Mam nadzieję, że Timek łaskawie oddał swoją próbke do badań naukowych, które nic złego nie wykażą.
Aaronka witaj, to teraz takiego stojącego gryzonia masz? Czyli trzeba uważać jak z małym pieskiem, który obgryza kostki w nogach z radości:-)
Alex jak się czuje Cud? Pomagają leki?
Alex, Muma fajne te zabawki, Maluchy mają radochę jak coś wali, gra, hałasuje...A można to ewentualnie ustawiać na ciszej?;-)
Muma Oluś sprząta w ten sposób, jak nie widać, tzn. posprzątane jest
Gatto jasne kupuj, taniej masz i prześlą do Twojej mamy, więc targanie z ITA masz też z głowy
Kok.o Kochana dzięki serdeczne. Jak dziś było w żłobku? Lepiej?
Ani@k śpi pewnie albo siedzi jak Katiuszka na FB
A gdzie Pięknaszyszunia?Czyżby się zakopała po nos w praniu?
To lecę na FB popatrzeć

Aleksis cos Ty,nie oddal. Licze na ranny odbior.
Szyszkb,mam nadzieje,ze zabek sie nie odezwal?

Timek u babci za wiele nie zjadl,ale w domu 2x butelke 120ml wciagnal.

Hej, zarobiona byłam cały dzień, najpierw oddawanie krewki na badania, wr, antygen hbs, morfologia, mocz...pózniej ppojechałam do pracy podrzucic papiery, wróciłam do domu i usiadlam do pracy, nawet prania nie wystawilam kolejnego, hehe
Po 16 spacer z piesem, zakupy z emem, i obiadek.
Polozylam sie na chwile to godzinna drzemka wyszła z tego.
Wstalam to upieklam ciacho, a em wypucowal cała łazienkę....i tak nastał wieczór pozbieralam te malenkie ciuszki i wystawilam kolejne pranie, jutro może uda nam sie poprasowac co nieco,a wieczorem uciekamy na kolacje bo od hotelu gdzie mieliśmy wesele dostaliśmy zaproszenie na kolacje, więc lecimy i wiążemy to z sobotnim uro męża ;)
Nawet nie wiem co popisalyscie, jutro, a właściwie pózniej doczytam.....Więc dla każdej z osobna usciski i spokojnej nocki;)

ehhh Pepa i em chrapia, mam stereo:/

reklama
Ahoj kobitki:-) Wczoraj cały dzień ratowałam ludzie życie w pracy i nie miałam czasu na kompa :zawstydzona/y:

Aleksia Strasznie się cieszę i GRATULUJĘ !!! :tak:
Cały dzien wczoraj myślałam o tobie :tak:
Suwaczek śliczny.

Alex mam nadzieję że Cud szybko do zdrowia wróci :tak:
Kok.o jak tam Ewcia w żłobku ?
Muma Widzicz Oli taki mały a już pomaga w sprzątaniu ;-)

Pozdrawaiam z zimnego ,jesiennego wschodu

Do góry