reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
kurka...no nie popiszę:angry: młody puszczony został na podłogę i w sekundzie jest już na korytarzu, a tam schody!!!:szok::baffled: zjemy obiad i na spacer zmykamy.
Do później!!!
Alex zdrówka dla Cuda!!!!!

No jest suwaczek jest, skoro czujesz, że ma być niebieski tzn, że się czarownice mylą :tak: Ja też miałam od początku niebieski;-)

Moje dziecko, mały wredzioch w domu za chiny nie chciał spać, w wózku wystarczyły mu 2 minuty, teraz chrapie przed domem a ja w garach siedzę.

Muma nie strasz bo ja mam suwaczek na dziewczynkę a czekam na chłopca :angry::-D

ja już wyszłam z garów ,zrobiona sałatka i zapiekanka w lodówce ;-)goście zwiedzają miasto stołeczne W ;-)

katiuszka czas płotek zrobić :tak:

Aleksis super suwaczek!!!! ale przecież aaronka na fb pisała, że dziewczynkom w niebieskim też ładnie;-) hehe więc w sumie dalej nie wiadomo co będzie...A Ty co byś wolała? chłopca czy dziewczynkę?
zuzka co to za gości masz??? i na długo zostają? bo wiesz....Gatto pisała, że goście i ryby po 3 dniach zaczynają śmierdzieć:-D a co do płotka to właśnie się wybieram do sklepu zobaczyć takie bramki do drzwi. No trza zakupić, dwie conajmniej:baffled:
Muma a mnie jest teraz trudniej uśpić Małego w wózku, bo ja go kładę, a on jak sprężynka i już siedzi:eek: musi być nieźle zmęczony i śpiący, żeby padł. Śmiesznie to wygląda, jak ja go buch! na leżąco, a on myk! i już siedzi. I znowu: ja go buch, a on mik:-D i tak w kółko:laugh2:
aaa zupę grudkową ze słoiczka wredota mała zjadła ze smakiem:baffled: albo moje mu nie podchodzą albo za duże kawałki jeszcze są...no nic...będziemy próbować.
Zgrywam jeszcze zdjecia,bo babcia sie dopomina, tzn. moja babcia, bo Julkowa to ma go gdzieś...ona ma tam "swoje" wnuczki:-( to tak jakby Julek był...no nie wiem...Hindusów albo Arabów...ale kij im w d..ę:tak::-)
spadamy...może się odmelduję ze spacerku, a jak nie, to później wpadnę!!!

Aleksis super wiesci!!! gratki :tak: no i suwaczek bedziesz musiala zmienic na roziowy hihi:-D ale to pozniej pozniej!

Alex o masz babo placek...a wlasciwie angine...kurde..biedny Cud! Zdrowkw zycze!

Muma fajny ten traktorek, znasz ta firme? dobre zabawki robi...bo ja juz sie zastanawiam co mojej chrzesnicy kupic na roczek.

Zuza e tam...jakie to ma znaczenie;-)wazne zeby doszlo to dziecko, bo bocian wam gdzies zapil po drodze:-p

My po zakupach, po spacerze i po oiedzie. Teraz trzeba doprowadzic kuchnie do porzadku:zawstydzona/y:

katiuszka -ja nie kładę Olka, jemu głowa zwisać zaczyna na siedząco to dopiero opuszczam oparcie.
Nie ma takiej opcji żeby zacząć spacer w pozycji leżącej :-D

Ach te babcie niektóre nasze...

Miłego spacerku !!

Gatto nie miałam wcześniej zabawek z tej firmy, ale mam go już w domu i jest super zrobiony, w jakości Fisher Price, wszystko bezpieczne i elegancko wykończone, oczywiście gada po polsku:tak:

Zapisalam sobie ta stronke z zabawkami i pewnie cos kupie, tak, zeby kurier zawiozl mlodej od razu.
Muma wlasnie dlatego chce, zeby gadalo po polsku, bo ona w PL mieszka.
Ale widze, ze ta Arka Noego, co sugerowala Alex tez moze byc fajna. Najwyzej zamowie dla mlodej i bede miala prezent z glowy:tak:

hahahhaha..jest tam nawet muzyczny nocnik z fanfarami :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Puk puk

nie byłam chyba tu już z tydzień....

i jestem do tyłu, ostatni fakt jaki zanotowałam to 9 kg waga Julusia :szok:oj rośnie chłopak rośnie w oczach....

Aleksis, bardzo się cieszę!!!:). Suwaczek bajera.:) Jak przeczytałam opis pod nim, to aż mi coś w oku się mokro zrobiło:)
Rozpływaj się i trwaj w ty pięknym stanie.

Nie będę pisać do każdej osobna, wybaczcie, ale naprawdę nie jestem na bieżąco ze słowem pisanym na bb.

U mnie szał ciał.
Jagoda cały dzień stoi, tylko od czasu do czasu przejdzie w inny kąt mieszkania, by zmienić miejsce stania:) Ma już 7 zębów i stara się ugryźć mój nos jak przysnę w łóżku:)

Pochłonęły mnie strasznie zajęcia z fotografii. Chodze na zajęcia , czytam i dokszałcam się na własną rękę jak tylko znajdę czas, a że znajduję go tylko wieczorami, więc codzienie do 2:00 zarywam nocki i następnego dnia jestem trochę nieprzytomna.
Wczoraj miałam lab analogowy.
Wywołałam pierwszą kliszę w swoim życiu. No i sikałam po majtkach bo zdjęcia robiliśmy analogową Mamiya. Na następnym labie będzimy wywoływać zdjęcia:)

Ach, ogolnie jestem tak pozytywnie nastawiona, mimo, że mam coraz mniej czasu.

Ściskam i postaram się być bardziej na bieżąco,.

Ostatnia edycja:
Do góry