reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć Dziewczynki,
u nas znowu szpital w domu, mały ma anginę, Martula póki co zdrowa, ja dziś urlop, jutro juz wracam do pracy

Katiuszka - polecam bepanthen - skonsultowane z lekarzem

Muma - co planujecie w prezencie dla Olusia? ja ciągle poszukuję inspiracji, urodzinowo-świątecznych, bo trochę dzieci mam do obdarowania

Szyszka - ło matko, to już niedługo. jak się czujesz?

Zuza - :*

Aleksis - kciuki za wizytę zaciśnięte! będzie dobrze!

Tere - zdrówka dla Ciebie i Tima

Ania - jak tam? macie już uregulowany tryb codzienności? buziak dla Patrysia

Kok.o - fajnie, że Ewcia lubi żłobek. a Tobie się nie dziwię, jak Cud poszedł do przedszkola ja w drodze do pracy popłakiwałam

Gochson - kiedy testujesz?

Caterina - gratulacje za egzam! jak tam pogoda na wschodzie?:-D:-D:-D

ściskam wszystkie, za staraczki nieustanne

Ostatnia edycja:
reklama
alex - bidny Cud, no ale tak to jest, pół roku i się unormuje :tak: Buziaczki dla niego !
CO do prezentu to ja kupiłam taki traktor z przyczepką (bo my na wsi więc traktory znamy i kręci Olka ten dźwięk :-D i on gada po polsku i śpiewa i zwierzaki w nim jadą i one też odpowiednie dźwięki wydają.
O taki: Dumel Discovery Traktor Farmer DD24752

Sama mam problem co mamie mojej kazać kupic i to ja proszę o podpowiedź :tak: Od teścia ma dostać to duże auto jeździk.

Gochson no trzeba zwierza pilnować, ja mam owczarka niemieckiego , ma 3 lata i sam jest takim jakby przedszkolakiem starszakiem :-) Na szczęście on mieszka na zewnątrz więc tylko na spacerkach się spotykamy, narazie w wózku. Wolf ma tendencje do zalizywania Olka , mam nadzieję, że to się tez unormuje;-)

Gdzie reszta Ciotek ???

Hej Kobitki,

to napisze co i jak:
Jest pecherzyk ciazowy: 1,59 cm no i w srodku widoczny pecherzyk zoltkowy ten tzw. Yolc Sac. dokladniej nie wyliczal, ale z USG ze szpitala wynosil 0,33cm. Nastepne USG w czwartek na 10:30 to powinna byc juz widoczna akcja serca. Jestem dobrej mysli, bo jajo nie jest puste! Bedzie dobrze
Dziekuje za kciuki!
Alex ahoy! Cud lapie te choroby z przedszkola, kurcze zal mi go bo to tak bardzo boli. Na pocieszenie napisze, ze dzieciaki przestaja chorowac jak pojda do szkoly-u mnie w rodzinie wiele razy sie ta zasada sprawdzila. Zdrowka dla Cuda!

Suwaczek powinnam zrobic?

ooo Muma - ten traktor mam w koszyku w merlinie (z kodem na -20%:-D) dla synka przyjaciół

zastanawiam się nad odkrywczym domkiem z kiddielandu dla martynki, podobno arka noego tez hit

Aleksis - hurrra! super Kochana! teraz leżeć i pachnieć, eM niech się wykaże

alex ja będę testować gdzieś koło 24.10, no chyba, że wcześniej mnie coś najdzie.

Muma pilnujemy psa bo nie ma wyjścia. Zrobił sie taki zmierzły jak Adaś zaczął raczkować, a potem chodzić. No ale do tej pory był pępkiem świata, więc czuje zagrożenie. Mamy taki sam traktorek, do dziś robi furrore. Chodź powiem szczerze, że jak go kupilismy to Adaś się go bał. My na roczek dostaliśmy piaskownice. Taką plastikową co można do 1 części sypiać piasek, a do drugiej wodę. Tyle, że my roczek robiliśmy pod koniec kwietnia, więc było jak znalazł na upały potem.

Aleksis teraz to suwaczek obowiązkowo. No i gratki.

reklama
Do góry