hejka!!!
Aleksis kciuki ogromniaste
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Daj znać jak tylko wrócisz do domu!!!!!
tere fere ooo to fajne masz te kolorki w domu
moja szwagierka w swoim "panieńskim" mieszkaniu ma łazienkę czarno-pomarańczową. Jak mi powiedziała, to lekko w szoku byłam...ale jak zobaczyłam na własne oczy, to powiem szczerze, że mi szczena opadła
super!!!! teraz się budują koło nas i ma taką samą łazienkę robić, kupili już kibelek i brodzik w kolorze czrnym
Na starym jej mieszkaniu były białe, tylko całe ściany w pomarańczowych płytkach, a blat,podłoga czarny marmur..czy jakiś tam kamień. No i to wyglądało fajnie, bo ta biel tych sanitariatów rozjaśniała, a teraz jak zrobią WSZYSTKO na czarno....no nie wiem....ale może bedzie ładnie. Jedno jest pewne, kibelka nie będzie musiała często szorować;-):-)noo ale co ja to chciałam...ahaa...no chciałam powiedzieć, że lubię jak w pomieszczeniach jest jaden kontrastowy fajny kolor
:-)
No i ciekawa jestem co tam znajdą Tymkowi w kupszalu
oby nic poza resztkami jedzonka
Gochson ja piłam te ziółka 3 miesiące, miałam robić przerwę, ale w trakcie trzeciego wskoczył Julek:-)Tak jak u
Mumy czyłam mocno owulację. A wcześniej nic...zero objawów.
kok.o moje przygotowania do gotowania zupki wyglądają mniej więcej tak jak piszesz...kilka plasterków marchewki, pół ziemniaka itp.
jak mały jadł jeszcze małe słoiczki, to taka zupa wychodziła mi na dwie porcje,ale teraz je już duży słoiczek, no to ma na raz...o ile zje
Dzisiaj ma słoiczek, pomidorowa z ryżem i kurczakiem (grudkowa) no zobaczymy jak mu podejdzie. Po wczorajszym papraniu nie mam ochoty znowu się tak bawić;-) ja to nie mam cierpliowści
jak mi nie zje, to mnie cholera bierze...
Muma noooo i jeszcze przeziębienia babci Ci trzeba!!!! oby jej szybko przeszło i nie rozwinięło się to w coś poważniejszego. Dla starszych ludzi grypa nie jest za fajna
A babcia dalej w kosmosie? kiedyś jak pisałaś, że się pytała czy pogrzeb Teściowej będzie w telewizji....noo wymiękłam
nie jest to śmieszne, ale nie da się nie uśmiechnąć
A u nas dziś cudne słoneczko
zapraszam na