hej,
Oj Mamusie wspolczuje Wam. Ja spalam jak kamien, chyba przez ta smieszna podusie w poszewce w kratke. Wstalam o 9:40 z bolem zoladka. Chyba z nerwow bo dzis musze gadac z tym lekarzem ...
Terefere musze, no, takie mamy procedury, Ordnung muss sein. Chodzi o to, ze odkad jestem w ciazy jestem chroniona, przysluguje mi ustawowo dluzsza przerwa. Jesli bede sie b.zle czuc i przechodzic ciaze, mam prawo do zmniejszenie etatu, ale tego na razie nie chce bo to sie wiaze z niekorzystnymi zmianami dla mnie, pozniej moge isc na urlopprzed planowanym porodem i za mniejsza kase. Kurde oby tak nie bylo
Gatto kanapa ladna, jasny neutralny kolor, tylko ze tam sie zmieszcza raczej 3 waskie pupcie, co?My tez mamy mala, i sie zastanawiam nad kupnem jakies wiekszej, bo mnie to wkurza. Lubie wyciagnac moje kulasy wygodnie a tak nie da sie jak eM siedzi obok bo non stop sie wierci
Caterina to fajnie,bo nocki to zabojstwo dla Staraczek! Ale Kobito, walcz o swoje z ta refundacja, krezusami nie jestescie. Wejdz na watek IVF z refundacja, wiem ze chodzi i IUI ale dziewczyny sa fajne, to na pewno Ci pomoga i daja wskazowki. Ja bym nie popuscila, chocbyscie dostali 600 stow to na paliwo choc starczy
Muma zajeta, co to Olus mial?Znowu zabki?My w urodzinki Ola bedziemy w PL, moze sie zgadamy na telefon stacjonarny?A jak Cie olo wola?Mamamamamma?Czy eeee?
Gochson no tak, mamy grupe stworzona przez Aaronke na FB, ona administratorem jest. Fajne rzeczy sie tam wyrabia
Katiuszka przyjedz do mnie, tu sloneczko, wyskoczymy na piwko, sznycla itd, nie masz daleko, jedynie promem, potem na autostrade i siup jestes u mnie
Wybralabyms sie na krotki spacer, bo zaraz dostane do glowy w domu
Pieknaszyszunia to jak jak, zarlok jestem..chyba mnie z glodu boli
Gdzie reszta babek?
Aaronka chyba mega busy, bo nie pisze na FB, szkole rozpoczela
Zuzanka ma gosci, to walczy z brudem i lata na miotle