reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

tere fere Twój mały je sam rękami? bo mój dalej nic nie tknie co mokre i śliskie:baffled:chrupki i biszkopty to wsuwa pięknie, gryzie już ząbkami, ale żadnego owoca nie weźmie:no:

szyszunia ojjj zobaczysz!!! jak się Mieszko urodzi średnio będzie Cię cokolwiek innego interesować...w sensie mecz na przykład;-)

reklama
kombinuje, ale łon zymbów ni mo...
Lubi jabłuszko pociuciać, ale ogólnie raczej bawi się jak zabawkami, kawałkami jedzenia. Marchewkę to w ogóle nie włoży do buziaka, a jak już włoży to się krzywi.... On to do jedzenia ostatni. Nawet jak daję mu okruch czegoś słodkiego, to się nakrzywi, że hej! Oby mu tak zostało... A śmieszne miny robi takie... muszę sfotografować...
A biszkopty? Max zje pół.

eeehhh te chłopaki nasze:baffled: mój to by wpierniczał makaron, ziemniaki, ale z mojego widelca:-p sam nie weźmie do łapki...Mam nadzieję, że mu to przejdzie!!!
aaa dziś zjadł trochę chlebaz tym serkiem co Gatto pisała:tak:trochę się wzdrygał, ale coś tam zmemlał.
Ranyyy ale śpiąca jestem...

O rany, Wy to jestescie boskie!!!

Ten nasz watek to jak opium jest!!! Se mysle, e wylacze laptoka, dosc tego na dzis, oslepne w koncu z gapienia sie w ekran!

Ale NIE! Ale NIE! Logujem sie i co widze, ze pogaduchy sa na calego.

Terefere zagoji sie, tylko nie drap buzki.
Zuzanka ani mi sie waz, sie przenosci calkowicie na inny watek!My tez Ciebie tu potrzebujemy
Muma ale haslo rzucilas:-D Pieknaszyszunia jedzie z koksem... Ja mam pranie, potem mam pranie...jak w Alternatywach normalnie:-D Pan Pepa z maskotka slodko wygladaja sobie, Ona i On
Katiuszka Mlody sie naumie jeszcze, najwazniejsze ze spi
Kok.o wlasnie jak postepy w rehabilitacji? A zlobek? nie piszesz czy Ewunia bedzie tam dowozona, bo rozumiem, ze po tym szpitalu to chyba ryzykowne? lece zaraz na FB
Gatto wspolczuje Cie z tymi kanapami... Znam ten bol, jak sie chce kupic fajne, funkcjonalne i nie za drogie. Niby wybor spory, ale tyle badziewia jest. Tu w DE jest wiele mebli z Polski
Ani@k cycuje czy jest na FB? Lece juz sprawdzac

reklama
Do góry