reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
no to dzień dobry....:-)
ledwo wstałam i mysle o jedzeniu:eek: jestem łakomczuchem ale teraz to ze zdwojona siłą chyba.... idę się zważyć na czczo:-D:-D:-D
Nocka ciężka, bo chyba ze 100 razy wstawałam,a później nie mogłam się ułożyć...eh:confused2:
Aleksis ciesz się na razie możesz w każdej pozycji lezec :tak: później jest z tym ciężko:-(
Zapomniałam se siknąć i jutro od rana badania, wiec do później, lecę popracowac;-)

Pierwsza !!!:-)
Witam się poranną porą z pobieralni w trakcie maratonu który zakończę o 11 uff
Katiuszka żeś narobiła:wink: u mnie taka mgła że nic nie widać za oknem
:-p

Z tymi podwyzkami to sie ni jak ma do wykształcenia w mojej branży :dry:
Ale wiecie robotę troszkę se zmieniam : bo rezygnuję z pobieralni a zwiekszam moją pracę w poz na pół etatu. I koniec z tymi maratonami:tak:

Aleksis z wizytą u prof. czekam na @i po niej sie do niego zgłosze.Ale jak powie że trzeba IUI to co nie ma zmiłuj i za kase trzeba bedzie robić :zawstydzona/y: Ale powiem że mam chęć napisać pismo do NFZ żeby wskazali mi miejsce gdzie mogę wykonać na refundację.

yyyyyy co ja tam jeszcze miałam napisać:sorry2: Amnezję chyba mam:errr:

Ja Was też kocham dziewczyny i nie wiem jak dałabym sabie radę sama z tym wszystkim .:tak:( trzexwa jezdem bo w pracy )

Pozdrawiam wszystkie mamuśki , nasze ciężarówki i staraczki .

Z mglistego wschodu Caterina Max Kolanko:rofl2:

P.S :widzę Szyszunia mnie przegoniła :-p

tere fere mój ma 1,5 roku i też się bawi jedzeniem. Apetyt ma i jest taki fajny papuśny.

Ale z Was nocne marki - ja padam o 22. Dziewczynki jak można podejrzeć te przepisy na FB ?

czeeeeeee

ja niedorobiona jestem dzis...wstawalam jak Szyszka ze 100 razy do zmory malej. Niby nic jej nie bylo, ale jesc jej sie chcialo.
Glowa mnie boli, mgly jak na wschodzie:-(

Caterina no sprobuj sie dowiedziec gdzie refunduja, tylko, ze moze na te darmowe czeka sie wieki:-(
Gochson, no my mamy grupe na fejsie:tak:

Moja kanapa to ta Guarda la promozione Chateau d'Ax del mese::Chateau d'Ax na nastepnej stronie jest rozlozona i do tego podnozek Guarda la promozione Chateau d'Ax del mese::Chateau d'Ax na dalszych jest jak sie zmienia w lezanke ;-)
kurcze pokazuje sie tylko glowna strona, Pegaso sie nazywa ta sofa, a podnozek Puffoletto :-p

Ostatnia edycja:
A przyjmiecie mnie do tej grupy ? :-p

Mnie rano coś poniszczyło - zatrucie albo jelitówka. Synek chyba maczał w tym palce, bo coś wczoraj miał biegunkę. Dzwoniłam do pracy, że dziś w domu popracuje i jakoś od razu mi się lepiej zrobiło. :confused2:

Hej,

Ja tylko na hej narazie :happy:

Dziś Olek też dał nam popalić, o 2giej pobudka, o 3ej skapitulowałam i wzięłam go do nas, wałkował się po nas i walił głową w łóżko albo w ścianę więc światła w ogóle nie gasiłam, zasnął chyba o 6ej dopiero i wstał o 7.30. Mam nadzieję, że w dzień pośpi a ja z nim bo spałam pół nocy jak zając.

caterina *** odpuść troszkę z robotą, zobaczysz od razu to wpłynie na organizm :tak:

Gochson - zdrówka, następną Ciebie trafiło , ech...

szyszunia jedz na zdrowie, za chwilę dieta lekkostrawna ;)

Gatto - kanapa zatwierdzona, a co Wy wszystkie z tymi szarościami ?? ;-) Ja mam podłogę w salonie szarą i niby pasuje do brązów i modna ale już nie mogę na nią patrzeć... Smutna jest.

Do późniejszej kawki !!! Oluś mnie wzywa.

reklama
hej!!!
Gatto łączę się w bólu:tak: mój to samo!!!jezuuu jak się wiercił, wstawał, siadał w łóżeczku. Śpiworek miał tak poobkręcany, ze już ruchu nie miał:baffled: też ledwo żyję:crazy:
Goschon noo to już jestem pewna, że jakiś wirus jelitowy szaleje. Rodzina z Pl mi mówiła, że wymęczyło ich nieziemsko. Potem Tymek, tere fere...No to kuruj się!!!! lekka dietka i powinno szybko przejść!!!
Caterina no co Ty!!! u mnie też mgły:-p tym razem to nie ja...a inna

Idę się wzmocnić kawusią. Jakieś chętne???;-)

Do góry