reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Tere pamietam o opryszczce, pamiętam:tak:, sama nigdy tego nie miałam, nawet zimna.... czy to jakoś doskwiera? No i martwilam sie zebys Timka nie wycałowała, Ty napisałase ze własnie pooo
Muma bo to zabawki domowe, kochanka Pepy (choć jej nie bzyka) tylko jej uszy ciamka im 175.jpg i piłeczka, a ze juz zapodawały psem to czas na kąpiel:-D
Aaaa caterinka gratulacje!!!
Pogardziłam sucharem, a sama zajadam płatki z mlekiem:-D ale to chyba wstęp do kollacji:eek:

Załączniki

• im 175.jpg
    im 175.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 20
Mój mały człowiek dziś zrobił protest. Gdyby umiał chodzi pikietował by w dużym pokoju, że nie chce spać i już. Właśnie usnął. Dopiero! Nie wiem może mecz mu w głowie, ale co tu oglądać. I to na trzezwo. W sypialni nie, w łóżeczku nie bardzo, na rękach wcale, to huśtawki łobuza... pogadał sobie jeszcze, może bajkę sobie opowiadał i w końcu padł.

mój też dopiero padł, ale nie jestem zdziwiona, bo spał mi od 5 do 6, no to padł o normalnej porze:tak:

reklama
Do góry