reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

tere fere my tez tak robimy z kaską, ze sruu na Mieszka leci a eM ma konto Zosia:-D
teraz to bedzie studnia bez dna, szczepionki, wizyty u lekarzy itp
aaaa wlasnie a propo szczepionek, ktoś ma jakiś kalendarz szczepionek, co i jak, kiedy, jakie itp:eek:
Zuzu fajna kanapa, kolor chcesz taki jak pokazałaś?
katiuszka Ty to jestes miszczyni postów:tak:
Aleksis a żebyś wiedziała ze piorę, prasuje, piorę i prasuje, itd.... jak wariatka :baffled:,
eM do mnie a moze se kupimy deskę Viledy, ja do niego a co sama bedzie nam rzeczy prasować :-D
aaaa i mówi ze musi sobie kupić koszulki do wychowywania Mieszka:-D:-D:-D, takie na odbijanie, kupki, siuśki itp, chyba mi mąż oszalał:szok:
Ani@k ładny suwaczek, teraz go dojrzałam, ups...:-D
Gatto, Muma, Tere, Ania słodkich snów dla waszych skarbów małych;-)

Lece powiesić pranie:-D:-D:-D
Co jecie dzis na kolacje????:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
szyszka w książeczce ja dostałam szczepienia, tzn dali mi do książeczki w przychodni właściwie. Na rejonie powinnaś dostać. A jak nie to Ci napiszę
a deska viledy fajna,ale sama nie prasuje. Lekutka tylko jest i tyle.
Pranie o tej porze?

Ja jem suchara:baffled:na kolację

oo moze i jak dostane w książeczce, a jak nie to Cie poproszę;-)
2h się prały ręczniki i prześcieradła i zabawki Pepy :-D wiec czas start był o 20:00...
eeeee sucharem to ja gardzę:-D:-D:-D, ale Ty juz sie czujesz dobrze, czy cos tam jeszcze dolega? jak opryszczka?

Mój mały człowiek dziś zrobił protest. Gdyby umiał chodzi pikietował by w dużym pokoju, że nie chce spać i już. Właśnie usnął. Dopiero! Nie wiem może mecz mu w głowie, ale co tu oglądać. I to na trzezwo. W sypialni nie, w łóżeczku nie bardzo, na rękach wcale, to huśtawki łobuza... pogadał sobie jeszcze, może bajkę sobie opowiadał i w końcu padł.

oo moze i jak dostane w książeczce, a jak nie to Cie poproszę;-)
2h się prały ręczniki i prześcieradła i zabawki Pepy :-D wiec czas start był o 20:00...
eeeee sucharem to ja gardzę:-D:-D:-D, ale Ty juz sie czujesz dobrze, czy cos tam jeszcze dolega? jak opryszczka?

Hehehe, co bez Was za smuty by człowiek miał w życiu :-D

1. Ubranka , ręczniki i zabawki psie razem się piorą.:-)
2. Na to wszystko super dłuuugie pranie z wyrzymaniem 2godziny trwało :-)
3. Teraz dopiero się szykuje kolacja, jakieś wypasione żarcie , że tu wszystkim jęzory wypadną :-)
4. Jest i troska o koleżankę, starszą schorowaną :-)

Buzi Szyszunia ****

a ja jadłam kaszkę mannę z Biedry z melisą i idę spać.
Do jutra !!!:happy:

zuzanka no głupkowaty wyszedł mi tamten post:sorry:a wyszło to tak dlatego, że chciałam zaraz odpisać do tere fere, że takie długie epopeje to tylko ja piszę i nikt mnie nie przebije;-)No ale zanim znalazłam odpowiednią emotionkę, to w międzyczasie Młody mi się obudził i poleciałam do niego. Jak wróciłam dopiero wysłałam posta, a tam już kilka osób zdążyło napisać i ten mój wpis to tak nagle wyskoczył jak Filip z konopii:-D
Kurka...ja nie znam ruskiego i nie mogę się pokapować co jest gdzie:eek:chyba se to spiszę czy cuś:sorry:
idę zajrzeć na fb, może kok.o dała już przepisy.

Szyszka nawet o opryszczce pamiętasz? Już bąble zeszły, ale wyglądam jakbym w paszczę zarobiła, bo teraz strupki mam, ale leczę bobuchowym kremem do doopy, jest najlepszy. A ja lubię suchary, a że mnie jeszcze ciut żołądek nawala to wolę to niż zdychać:eek: w nocy.

Zuzanka dzieki, tez sie zastanawialam nad ta sofa, ale ona dosc waska jest w sensie lozko ma 120cm. Tylko kurde wszystkie te sofy narozne lub z tym polwyspem;-)sa dla nas za dlugie do salonu, a znow te mniejsze, maja waskie lozka i badz tu czlowieku madry:baffled:
Ale my widzielismy fajna rzecz tzn kanape rozkladana w taki fajny sposob, jak ksiazke i do tego podnozek z ktorego mozna zrobic lozko taki alà tapczanik, fajowe to i nie wiemy czy sobie takiego nie wezmiemy, bo juz nie moge patrzec na ta nasza co mamy:crazy:

Muma hahahaha, dobre! zwlaszcza starsza schorowana kolezanka :-p

Katiuszka nie znasz ruskiego?? no wiesz...wstyd ;-) przeciez powinno ci sie u gory strony wyswietlac czy przetlumaczyc, to naciskasz: tak :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry