reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kok.o jak poszlo dzis w zlobie??
Ja w rezultacie nie zrobilam dzis tych owsianek:wściekła/y:moze jutro, mam nadzieje!

Aleksis oby tak dalej, ale wiesz, jakos tak caly dzien w pieleszach nie music lezec, przenies sie na kanape:-D:tak:
Co do tych ziolek, to ja kiedys mialam cos podobnego i musialam wsadzic gleboko do szafy, bo spac nie moglam i mialam bol glowy:eek: :confused2:

Ani@k hahaha, oby bo te twoje posty mi na mozg siadaly:rofl2:

Wrocilismy i ja nic nie kupilam. NIC. Ani dla mnie, ani mlodej:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
ja już w wyrku leżę bo mnie cosik w krzyżu łupie ale to przez tą podłą @@

Ani@k widzę,że już coś podłapałaś?

Aleksis to u Was trzeba w pracy pogadać z lekarzem? że niby co miałabyś oszukać ??

Gatto ja kanapę w ikei wyszukałam sobie do pokoju dziecięcego (póki co to ma tam być pokój tymczasowy :tak:)HÄRNÖSAND Sofa rozkładana z leżanką - Olstorp ciemnoszary - IKEA

Muma urodzinki chyba w domu jednak są bardziej rodzinne i przytulne ;-)

katiuszka a Ty co ? wszystko ok z Tobą :-p

kok.o jakoś takoś chyba mi smutno się zrobiło i dlatego ale dziewczyny postraszyły no ciężko odejść

oj ja powinnam sobie kaskę jakąś odkładać tere musisz mnie nauczyć oszczędności :zawstydzona/y:

dziewczynki wszystkie moje to dla Was

no dobra, już wybiegałam się;-):-)
zuza :******* , i na stepnym razem ja Ci głupoty do łeba przyjdą to
:-D
kanapa fajnie wygląda, ale kurcze, jak lubie Ikee, to sofy chyba bym tam nie kupiła. Przymierzałam nieraz tyłek do różnych kanap, foteli, sof w sklepie i za każdym razem jakies takie niesolidne i niewygodne mi się wydawały... Ale może to kwestia tego, ze każdy tyłek na nich sadza i już się wyrobiły;-):-)

Zrobiłam racuszki z płatków owsianych i twarogu i jabłek.. dooooooooooooooobre wyszły:tak::tak::tak:
Młodej dałam na spróbowanie to wsuwała az miło:-D
dobra, ide na fb przepisy wstawiać

reklama
O w maskę jeża:szok::szok: nawet rękoczyny na forum... ja spierniczam, bo mi się też oberwie przez przypadek,:szok: albo i nie przypadek....

koko ja znowu nie przepadam za ikeją, ale znowu jeśli już za coś tam płacisz normalnie, a nie tanio, to jest dobry towar. Przekonałam się kupując kilka rzeczy do salonu, a tam użytkowane jest wszystko za czterdziestu.

Do góry